Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kagawa en son yürüyemiyordu bile milli takıma dahi alınmadı zaten rezil halde.

Kagawa iyi transfer ama gel gör ki şenol adamı başta istememiş adam harbi kibir dolu lan gıcıklığına yapıyor resmen harbi çok sinsi sevimsizsin be.

Hadi maicon

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben maicon transferini oldukça yüksek ihtimal görüyorum.sene başında o bizden biz ondan koptuk gidiyordu.simdi niye kalmak istesin?artı ne olursa olsun isteyen klupler olacaktır iyi kötü ismi var

Trezeguetyi soran arkadaslara toplu cevap yazayim. Tek cevap alamadigim konu bu, sorularimi hep pas gecti benim kaynak. Ama bir kez bile isim vermedi. Ben yabanci siniri + butceden oturu olmaz diyorum ama serdardan gelen para, maicon-yunustan gelen ve kongolu stopere giden parayla elimizde bir para kalacak. Bence purplea opsiyonlu yatirabilirler o parayi. (Sifir duyum, mantik yurutme)
emre morla ilgili duyum yok mu yani senin fikirlerin mi sadece??

Sassoulo tam proje takımı. Transferlerine bakın belli bi aklın ürünü olduğu belli

bjk icin iyi transfer

Geçen transfer döneminde son dakikalarda direkten dönmüştü Maicon'un transferi.. bu sefer olacak gibi ama

Elimizde Marcao haric saglam stoper yok. Maicon dengesiz. Semih ve Ahmet bu takimin ilk 11 oyuncusu hic bir zaman olamaz. O yuzden Luyindama transferi Mitroglu transferinden daha onemli.

bjk rakibimiz değil zaten relax
cavani mbappe neymar paketi yapsinlar gerekirse belki o zaman olur

Sezonun geri kalaninda saplaya saplaya deli edecegiz rakipleri

japon milli takiminin hocasi turnuvaya bile götürmedi kagawayi, bu aralar kötü durumda sanirim. tutarsa iyi oyuncu tabi

Japonyada daha devam heralde transfer sezonu. O yüzden Luyindamayı alıp Maiconun lisansı iptal ederler. Kendide ister şimdi ister sezon sonu gider.

Çünkü baya artıdayız miktar olarak çöpe atmazlar. Mitroglouda beleşe geliyor

Senaryo gün gibi ortada

Maicon kalacak ve transfer dönemi bittikten sonra onu gönderecekler, semih ve ahmet çöplerine kalacaz stoperde yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt