- 4 Ağustos 2009
- 90.544
- 71.599
- 5.188
Bjk kagawa transferiyle Real Madride denk bir takim oldu. Hayirsiz olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biri Setene soylesin Krasnodar basini alir bu saatten sonra (dunden beri) Luyindama bizde.
hayır ağır çöp
en son taraftar sahaya inip dövecekti
bide 3.5 yıllık alacakmış komedi
Sakın karadenize gitme kenan niyeti bozmuşYaw Özgür Ayten yolun Karadenize düşmüyor mu seni adam akıllı yedirip içireyim.
Hacı senin ağzın neler söylüyor. Karıyı sevmiyorum sen sevdiğim kadar (an itibari ile)

Mitroglou kesin geldi mi? Bu saatten sonra dönme ihtimali var mı olumsuza?Bu konudaki tek duyumum Fatih hocayla toplanti yapilacagi ve sonucuna gore aksiyon alinacagiydi
Komik rakama geliyor diyorlardı ama kimin güleceğini yazmamışlardı. Rakipler bize gülecek heralde.9 nedir ya o para yok şuan olmayan parayı mı harcıyor bunlar
SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
cok inatcısın .4.lig yazıyo transfrmarketten ben ne bileyim.herkes kötü diyo işte son haline,illa sana iyi transfer dememi mi bekliyonn :d bitik haldeymiş işte kagawaYa Dortmund'un rezervleriyle oynamis ne 4. ligi algi kasma o da birkac mac oynamis yeani
Neyse gorecegiz aynen ama iyi olmadi bence
Japonya'da bir tek biz bilinmeli ve sevilmeliydik bjknin bu pazara girmesinden hosnut degilim
Süper ?Bu İbrahim Seten 3 büyüklerin masasının altına böcek yerleştirmiş herhalde.
Bana da öyle geldi, sana bi yedireyim falan derken tehlikeyi fark ettimSakın karadenize gitme kenan niyeti bozmuş![]()