Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BJK kagawa yı almış ...

Sene sonu kanat ve 8 numara lazım ya. Maicon satsak onun parası 1 kanata gitse 8 numarada kiralık olacak mecbur

Durum nedir.? Her hangi bir hareket yok.

bir arkadaş demiş.maiconun sözleşmesi dondurulur gidene kadar.olacak olan bu.kafa yormaya gerek yok

Serdar aziz in alacağı 2m€(1.8 idi 200 bin € da Ocak ayı ) Menejer alacağı 500 bin €. Toplam 2.5m€ yapıyor. Serdar Ocak ayı hakedişi 200 bin€ dan vaz geçti. 2.3 m€ oldu.o bedeli Galatasaray bonservisine sayıyor ..
rodop

Diagne'yi yedeğe çekecek yunan tanrısı Mitroglou gelmedi mi

Yıllık 3.5 bitik halde bir oyuncuya ve muhtemelen yedek olacak bir oyuncu için hiç mantıklı gelmiyor.Ya söylenen maliyetler yanlış ya da 4-4-2 düşünüyor hoca.Bu transferin mantıklı tek bir tarafı yok.Form durumu söylendiği kadar kötüyse korkutucu.Umarım patlama yapar.5-6 gollük katkı verse yeterli.
kasamizdaki paranin tamamini harcamak istedigimizi varsayiyorum (ffpden dolayi yaz dönemi simdiki bütceden artarsa kullanamiyoruz)

1.5 yilligina bedava bir forvet kiralayip simdiki mevcut bütceyle birlikte yabanci stoper ve bir kac yerli oyuncuyu zorladigimizi saniyorum. en kötü genc forvetin maliyeti 5 milyon eurodan basladigi icin suan öyle bir parayi cikamiyoruz sanirim. yinede genc forvet zorlanmistir ama yapacak birsey yok. bedelsiz kiralanabilecek bir forvetin yillik ücretini de artik oldugu gibi kabul etmemiz gerekiyor. 1m kira bedeli 2.5 yillik olsa ne fark edecek ki? mitroglou gibi bir forvetin bonservisi de tuzludur yani öyle 3-4e vermezler

emre mor b.taşa gider gibi

maiconla birlikte son anda donk bile gidebilir bana kalirsa eger bir talip bulunursa. fatih hoca her an hersey olabilir dedigine göre
Merhaba GSC Transfer Isthirbarat Şefi

Son 3-4 Saat uzak kaldım... Son gelişmeleri özet olarak alayım size zahmet.

Fb

Ayi
Isla Skrtel Serdar HAK
Dirar Topal Ekici
Moses Slimani Valbuena

yapacak bu kadro kume mucadelesini son haftaya kadar surdurur

Beyler İ. Seten gibi bir ajan varken Rodop'u kaale almıyorsunuz değil mi?

@alibozkurtb: Christian Luyindama Nekadio flood hazır. Gün içinde yayınlanır. Umarım Türkiye'ye gelir bu adam. Gelirse verilecek bonservise takılmayın çünkü sezon sonu x4 teklif gelir. Bu transfer döneminde aldın aldın sene sonu verdiğin bonservis karşı takıma komik gelebilir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Devlet bana Van dan Kütahya ya 3.500 TL yolluk vermişti 2015 te.maicon un çin için 3.5 milyon yolluk istemesi bence normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt