Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mitroglou Benfica'yla 2.2 milyon Euro'ya anlaşmıştı. Hatta bu ücretin bir kısmını Marsilya karşılayacaktı. Bunları Yunan basını ortada Galatasaray'ın G'si yokken yazdı. Tabi 3.5+500 bin bonus verince o iş iptal olmuştur. Sonuç olarak;
Galatasaray bonservissiz santrafor almış oldu.
Marsilya bu işten bedelsiz şekilde çıktı.
Mitroglou kazancını katladı.

3 taraf için de makul iş.

işler biraz yoluna girince saraçoğlu nun torunu aziz yıldırımın torunu görünmüyor bu dikkatimi çekti . kötü günümüzde sağolsunsun buralardaydılar iyi günlerdede görmek isteriz.

Bjk

Karius
GG Vida Mirin Caner
Dorukhan Medel
Lens Kagawa Ljajic
Qral

yapacak bu kadro 8. falan olur

Bak mesela bu kadro çok alakasız yani. Lens bambaşka bir adam, Kagawa bambaşka kısa paslaşma seven bir adam, Önde ki Burak apayrı kafa bir adam arka ikili pasör değil. Kagawa ljalic'le arada 2-3 verkaça girer ancak. Burak geldiği an Q7 gider demiştim tahminim çıkıyor ama niyeyse hala resmen salmadılar.

Luyindama or riot

Bakalım hangisi...

A ) Mitroglu
B ) Alan
C ) Süpriz
D ) Ikinci Santafor yok

ıslak imza da önemli ama bitik diyolar

Sezonun 2. yarısı renkli olacak, Japon lar iş ahlakı çok yüksek bir millet. Querasma nın gidişinin getireceği tepkiyi azaltmak istiyorlar. Burada iş yapar mı yapar. Ama mevki olarak ihtiyaçları var mı orası tartışılır ...

Benim bildiğim hoca duygusaldır.. Maicon'un sözleşmesini falan dondurmaz..

Satılacaksa satılır veya kiralanır ama kesinlikle dondurmaz..

Maicon ailevi yönden çok zor günler geçiriyor.. Fatih Hoca onun sözleşmesini dondurtacak karakterde bi hoca değil..

Bence doğrusu da bu ..

Adamı ya bedavaya kiralayacağız ya da satacaz başka yolu yok

diagne 10 milyon ( 3 bonus galiba) 4 kalıyor. 2.3 serdardan gelecekse 6.3 o zaman alabiliriz belki stoperi ?

Besiktas'a gelme ihtimali var diye Kagawa'yi bu kadar yerin dibine sokmaya ne gerek var yahu. Adam 6 ay once dunya kupasinda halen ust duzey futbol oynadigini gosterdi. Bu ulkedeki tum orta sahalarida top diye oynar.

Serdar aziz in alacağı 2m€(1.8 idi 200 bin € da Ocak ayı ) Menejer alacağı 500 bin €. Toplam 2.5m€ yapıyor. Serdar Ocak ayı hakedişi 200 bin€ dan vaz geçti. 2.3 m€ oldu.o bedeli Galatasaray bonservisine sayıyor ..
rodop
Galatasaray'ın malüm KAP bildirimi:

"Profesyonel futbolcumuz Serdar Aziz ile Şirketimiz arasındaki sözleşme karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Buna göre oyuncu Şirketimize 2.300.000 Euro tutarındaki bedeli karşılıklı sona erdirme tazminatı olarak ödeyecektir. "

Ben bunu şöyle anladım. Alacaklarını bırakıyor + 2.3 milyon euro fesih bedeli ödeyecek. Yani +2.3 milyon euro FFP'ye yazılacak.

Muhtemelen Fener vermiştir parayı FFP'den kaçmak için...

Maicon 6.5 a gidip yunusu 3.5+yüzde 30 a yollarsak 2. Çocuğumun adını fazia koyarim

Luyindama ve Alan a Abdürrahim ı affederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt