Tugay Ponçaklı
Kırmızı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 1.911
- 1.941
- 698
Neyse ya yatalım diagnelendik bugün.Uyuyalım da hemen sabah olsun yeni transferlere bakalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok itici bir tip .Mitroglu’nu hiç istemeyen bir benmiyim.
Bizim işimiz zorsa kuşlar 3. Köprüden atlasın
ne boktan bigun oldu la.kafam corba oldu.hocanın sürpriz dedigi ne sence?gurbetçi transfer falan mı?çok vicdansızsın reis
Donk maicondan kat kat iyi topçu. Hoca maiconu geldiği günden beri takımda istemiyor ama şuan yokluktan oynuyorAslında Donk u gondericen . Maicon 3. Stoper , Semih 4. Stoper olsun
Yunus abi çok sağlam GSlidir ben duyum verdiğini hiç görmedim severim kendisiniKim o?Doğru duyum veriyor mu?
Sözleşmesini imzalayıp evrakları transfer sistemine girdiğimiz sürece sorun olmaz.Ya bu akşamki gibi kapa giremezlerse![]()
ne süprizi reis nezaman dedi bişey duymadım benne sktr boktan bigun oldu la.kafam corba oldu.hocanın sürpriz dedigi ne sence?gurbetçi transfer falan mı?
Dun boluspor macindan sonra dedi.ne süprizi reis nezaman dedi bişey duymadım ben
bi link mink bişiler ver bakım
Semih, Luyindama nın yanında üvey evlat gibi duruyor.Bu marcao tam bir azman afedersiniz melo kontenjanından bir arkadaş. Üstelik brezilyalı. Dany ve ched tipinde olmayan luyindama gelirse rakiplere korku salacak bir ikilimiz olur. bestemsu aziz, cılız semih, kazma maicon, kebapçı ahmetten şu ikisine gelmek iyidir iyi
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam Serdar bu geceki o bahsettiğin kapların arasında olabilir mi? Daha da kap falan olmaz herhalde bu saatten sonra değil mi?Pato? Atma Recep, din kardeşiyiz. Uydurma haber yazanlara karşı tarafım bellidir, Pato konusu kesinlikle gündem dışı, itibar etmeyelim.
Satarız aga fegh belhanda falan sorun değil en azından para edecek adamlarımız varDedigim dogru ama. Badou kiralik, selcuk zaten bitmis ve gidiyor, fernando’da bitik. Kim kaliyor sen soyle. Emre akbaba 8 numara oynamaz herhalde
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Duyum :d![]()
![]()