Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada kagawa saskınlıgı da cabuk gecti.o rakamalrdan bi bok oldugu anlasılyo zaten.monaco niye vazgecsin son anda.bjk taraftarı yine orgazm olmus ama kimisi de necipi oynatır ,kagawayı yedek bırakır demiş şenola :d

iyi geceler beyler , bu mitroGOLu Olympiakostan Benfica ya gittiğinden beri hiç izlememistim , az önce bayağı bı izledimde ofsaytı falan mükemmel kolluyor D.Trezeget gibi kafa vuruyor bu adam Jagne Burak falan cebinden çıkartır o kadar diyorum

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mitroglou nasıl düşüşe geçti bilmiyorum ama düşüşe geçmeseydi en ölüsü bi falcao Torres falan ayarında kariyeri olabilirdi zaten

10 milyon ------- Diagne 4 milyonE-----—. Marcao. 6milyon---------- Luyindama. (BEDELSİZ) ----------- Mıtroglou —--------------------------------------- TOPLAM: 20 Milyon Euro.. 11 milyon - - - - - - - - - Ozan. 8 milyon - - - - - - - - - - Rodriguez. 2.3milyon------------------Serdar. —-------------------------------------------- TOPLAM: 21.3 Milyon Euro. Fark:21.3-20=1.3Milyon Euro. (Olası Maicon ve Eren satışı Hariç)

Beyler ben bu yönetime güvenmiyorum ,7 aydır takıma forvet almadılar.Aslında belkide yine almıyacaklardı ama başta taraftarın baskısı sonra fatih hocamızın net tavrı getirdi transferleri .Yani göztepe maçı berabere bitseydi ne olacaktı.Devam etmelerini istiyormusunuz yoksa ilk seçimde gitsinler mi diyorsunuz merak ediyorum.

Mitroglu gelmis galiba. Anladigim kadar yonetim Alan ve pato ikilisini almak istedi ve olmayinca diagne ve mitroglu oldu. Hakkimizda hayirlisi, InsAllah bize katki saglarlar. Bu ikili beraber 11de olacaksa, cift forvete donusmu?

---------------------muslera-------------------
Mariano---luyindama--marcao--japon
Feghuili----belhanda---emre---onyekuru
-----------------diagne----mitroglu--------

Ic sahada boyle cikarsa, 90dk +18 filmi olur.

Oğlum adamlar nani kajer van persi fernandao ne kadar piyasada adam varsa aldılar gene elde koca bir sıfır gene alsınlar vallahi umrumuzda sanılıyor bunlar ben başarıya bakarım kardeşim ben saido , orhan ak ,ferhat, yalcın ayhan ,orkun usaklarla şampiyon olmusum hala neyin kıyası yıllarca transferi alkisladinda ne oldu elde var 0 hep kibirleri yüzunden daha çok kaybetmeye mahkumlar.
dogru dedin ha.bi de bu tolgay ve serdarla iyice rezil oluyolarmıs:d

Serdar aziz benim görüşüm ilk 11 oyuncusu değildi.Fakat yerli olarak alternatif olarak kadroda bulunmalıydı.Ama hocanın kararına saygı duymak lazım..

Burada serdarın satışını gene rezalet bir biçimde gerçekleştiren çapsız yönetim iş başında.
Adamlar tolgay gibi takımında oynamayan bir adamı çok güzel sattılar..
Bizimkiler ilk 11 oyuncusunu bedavaya verdiler..O tazminat falan palavra..

Bunlar mitroğlundan başka transfer yapmazlar..Ve değişen hiçbirşey olmaz.Diagne elimizde patlar..

Bu takıma stoper,kanat,orta saha ve forvet olmak üzere en az 3,4. İlk 11 oyuncusu lazımdı.Ama her zamanki gibi gene beceremediler.

Rezalet oyun oynadığımız her zamanki gibi unutuldu.

Bu çapsızların kesinlikle istifa etmesi gerekiyor.
Taraftara bakıyorum bir iki transferle her zamanki gibi yelkenleri suya indirdi.
Bizden hiçbir halt olmaz

Bu arada ilk mesajım olabilir fakat eski bir üyeyim bunuda belirteyim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tam kuş diyecektim ama şu son cümleyi görünce iyi bir Galatasay lı olduğunu ıspatladın. !

IMG_0243.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt