Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah’ aşkına Mehmet batdalın falan iş yaptığı şifre mitroglu diyoruz yahu
Rakiplerimizin forvetlerine bakalım bir reis
Şampiyonluk yolundaki tek rakibimizin forveti istemediğimiz Demba Ba&Bajic
Geri kalanını değerlendirmeye bile gerek yok ama onların forveti de Burak/Rodallega filan

Şimdi biz elimizde forvet yokken hatta oynadığı zaman takıma ihanet eden Eren varken biz bu ligin en çok gol atan takımıyız. Onca ceza / hakem müdahalesi / Fatih Terim 'den mahrum olarak hala şampiyonluğun 2 adayından biriyiz

Şimdi elimize ligin en iyi forveti Diagne ve kariyerinde çeşitli üsst düzey takımlarda forma giymiş ve +200 golü bulunan kariyerinde toplam 50 mil.€ ya yakın bonservis ödenmiş Mitroglou var

Hatta bence rakiplerimizin Mitroglou kadar bile bir forveti yok

Üstelik sadece Diagne ile 3 kulvarda mücadele edecek halimiz yok, hali hazırda Alanya ve Trabzon maçlarında forma giyemeyecek Diagne. Onun yerine Sinan ile oynamaktansa 1000 kere Mitroglou 'yu tercih ederim

Üstelik ikisi de hazır takımlarında sürekli oynayan adamlar ...

burdan fenerli yöneticilere sesleniyorum sezon sonunda kapımızda bir ay daha yatın da diagneninkini de verelim

Kuşlar kümede kalmak için Serdar Sadık Skertel üçlüsü ile oynarlar.Normalde bu stoper üçlüsü her maç bir penaltı yapar.

o_O siz yunusu da begenmiyodunuz di mi ?3 gol 1 asiste ragmen gömmüşsünüz sanırım.marcao ve gelirse luyindama varken satıcı,karaktersiz,abartılan,dengesiz ve sırf tek basına şampiyonluk yolunda (alanya penaltı-akhsiar kendi kalesine)2 gol yediren serdar cokta seyimizde degil
Yunusu beğenmiyorum demedim bence çok iyi bi futbolcu olamayacak dedim. Tahminim bu yönde ama belki iyi çalışır kendini geliştirir çok iyi yerlere de gelir bilemem. Ayrıca attığı 3 golün önemsiz olduğunu saha içinde ne yaptığının daha önemli olduğunu söyledim. Gol atmayıp çok iyi bi maç da çıkarabilir atılan gole göre futbolcu değerlendirdiğimiz için bugün Diagneye 13 milyon gömdük zaten. Bu da ayrı bi enayilik. Serdar elimizde kalan ve onun yerine oynayacak (Maicon, Semih, Ahmet) stoperlerden kat kat daha iyi bi stoper.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir takım taraftarı serdarla tolgayla sadıkla castilloyla filan kibir yapıyorsa durumları cidden vahimdir,acınmaktanda öte.
Renktaş onların içinde bulunduğu durumu düşünürsen son derece mantıklı.Rakiplerin hepsi transfer yaptı, Ankaragücü bile bir çok oyuncu aldı.Keza Rize, Erzurum da öyle.

Ee şimdi yani mayıs ayında Kostas arenada yunan bayrağı sallamayacak mı?

reis transfer dönemimizi nasıl değerlendiriyorsun.

Transfersizlik korkusundan sonra muthis

Ama genel anlamda biraz kotu

Ozan'in gidisine uzuldum, Rodrigues'te gec bile kalindi. Serdar ve Eren'den kurtuldugumuz cok iyi oldu

Marcao muthis. Gelirse Luyindama muthis. Diagne ve Mitroglou ise olumlu ama kazik

Serefsizlik yapti

Baska kulup mu yoktu lan

Hocam Üç büyükler dışında Serdar'a o maaşı kimse vermez. Lazio falan diyorlardı ama vergisiydi şusuydu falan derken İtalya'da aynı kazanç için bizde aldığının iki katını alması gerekiyor. Maddi açıdan bakarsak gidebileceği tek yere gitti. Orada sakatlanır, sezonun yarısının sakat geçirirken indirir paraları güzel güzel.

Serdar kim allah aşkına? 2 maçtır gitti de gol yemiyoruz. Çok şükür kurtulduk, karakteri de ortadaymış. Beş para etmez herifi Fatih hocam kovaladığı için ellerinden öpüyorum.

serdar konusunda itibarsız hale getirmesek elimiz daha güclü olurdu yani serdara kızmaya gerek yok zamanında mehmet topalda gitmişti hatırlayın

Serdar sezon baslarinda Fenerbahceyle el altindan transfer gorusmesi yapmis. Fatih hoca biletini o yuzden kesti.
Peki Serdar fenere gitmek istemiyordu da nedeb tatilden apar topar donup ozur diledi?
Lig in ilk yarisi bitti . Fener 17.
Serdar artik fenere gitmek istemiyordu. Tabiki Galatasaray ya sampiyon yada 2. Olup şl ye gidecek. Serdar çakali bunu gordu pisman oldu ama iş işten coktan gecmisti.

Tam bir gerizekalisin Serdar Aziz!!!

Vizyoncular offline gercek Galatasaraylilar online

Yarin Can gelir sover iki posta zaten Gladbach altyapisindanmis :asd:

Ayrica periyodik olarak 10 sayfada bir birileri "Yawww bu Mitroglou'yu istemeyen bir ben miyim?" diye post atiyor 7-8 layk aliyor
vizyonuna sokayım onların

Uefa kupasını kazanmak için tek bir eksiğimiz kaldı.Ne yazık ki hiçbir zaman onun yeri dolmayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt