Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Slovenya Dağlarını Geçiyoruz
Screenshot_20190131-000752.webp
Screenshot_20190131-000914.webp

Biraz yarim yamalak olmus ama yanitlayayim.

1) Canakkale'de savastiklarimiz ektedir, iclerinde Yunanlar bulunmamaktadir:

2791ae4bfbd.png

2) Yunanlarla savas halinde degiliz. Bir milletle dost olmanin sartlari sence nedir bilmiyorum ama ticaret partneri olmak, beraber NATO'da muttefik olmak, her sene milyonlarca turist akisina sahip olmak bence olabildigince dost oldugumuzun belirtileri.

3) Yunanli degil Yunan. Sen nasil Turklu degilsen o da Yunanli degil. Yunan. "Yunanlilar dusmanimizdir." onermesi irkciliktir. Irkcilik burada ciddi cezalandirilmasi gereken bir sey, forum kurallarinda da 21 gun MYC diyor ama eminim ceza falan almayacaksindir. Soyle dusun: bir Yunan'in ya da Yunan asilli bir Turk vatandasinin Galatasaray'i tutmasi imkansiz midir? Yahut forumda su an bir tane bile olamaz mi? Bu adam neden senin dusmanin olsun? O bunu okusa rahatsiz olmaz mi?

4) Isine gelmeyince anlamamissin. Yakinmissin ya Yunan bayragi dalgalaniyor bu ne yaw Turk bayragi dalgalanmiyor diye... Ikisinin yan yana dalgalanmasinin onunde bir engel mi vardir?

Soyledigim gibi nasil Japon bayragi salliyorsak Yunan bayragi da sallariz. Isteyen istedigi ulkenin bayragini sallar hatta. Forumun hangi degerine aykiriymis Yunan bayragi?

Tekrar soruyorum: Turk ve Yunan milletlerinin birbirlerine boyle koru korune, kafatasci bir yaklasimla dusmanlastirilmasi kimlerin isine gelmektedir? Gerci bu soruyu algilayacak zekaya sahip olsan su an bu diyalogu surdurmuyorduk ama olsun sen yine de bir dusun.

Hamza kardeş inan yunanların coğu bizden tarihden dolayi nefret eder, yani biz yine iyimseriz, yunan karşiti değilim, aksine sempati duyarım, türk düşmanliği sezdiğim vakit ezerim

maicon manyagi gitti mi
luyi geldi mi

Mitroglu oynarmı alanyada beyler

Serdar çöpünden 2m maaş bütçesi açıldı eren çöpü de giderse bi 2m de oradan gelecek.

Hamza kardeş inan yunanların coğu bizden tarihden dolayi nefret eder, yani biz yine iyimseriz, yunan karşiti değilim, aksine sempati duyarım, türk düşmanliği sezdiğim vakit ezerim

Yahu evet zaten Turklerin cogu Yunanlardan, Yunanlarin cogu da Turklerden nefret ediyor da dunyanin en mantiksiz olayi yani. Benim isyanim buna.

Yoksa ben de kulturumle gurur duyarim biri Turk olduguma dair ters bir sey soylesin gereken cevabi veririm.

Yalnız Serdar 2m maaş alıp yarısında oynamayan oynadığında da ne oynadığı belli olmayan birisiydi açıkçası gitmesi iyi oldu. Eren de aynı şekilde 2m maaş alıp kazmalığın dibine vuran bir arkadaştı. Pahalı, ruhsuz ve beceriksiz oyuncu ayıklaması yaptık resmen bu transfer döneminde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt