Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hurriyette var haber
Mantiksiz degil zaten koseye sikistirdigin adamdan bunu talep edersen kabul edilir
Kârdan yuzde 25 pay gibi madde de var habere göre
Albayrak mi verir GSden mi cikar bu para bilemem ama su kurda su ekonomik ortamda albayrakin da m.cengizin de o parayi cikarip verecegini sanmam. Yine giren kulube girer

Kulube nasil girecek? Kulube giren cikan her para belli kalem kalem. KAP'ta ne duyuruluyorsa odur. Biz hem kendimizi denetletiyoruz hem de bagimsiz denetci denetliyor. Sadece TFF ve genel kurul degil rakamlari ayrica UEFA da inceliyor.

Olacagi sudur. Biz 10m veriyoruz diyorsak kasamizdan 10m cikar. Kasimpasa'ya gider. Kasimpasa vergi odeyecekse mesela 1.8m bu vergiyi oder. Ancak disaridan (sonucta Ciner - Albayrak ortak sayilir) bu 1.8m bir sekilde verilir onlara.

Neticede KAP'ta ne kadar para ciktigi yaziyorsa Galatasaray'in kasasindan o kadar para cikar. Boyle haberlere cok sey etmemek gerek. Ha yine de pahali transfer tabii ~13m rekor bedel sonucta.

Taraftarların takımdan ayrılması yönündeki mesajları üzerine Maicon, Instagram hesabını yorumlara kapattı.

ne gerek var böyle şeylere. :rolleyes: Herif zaten psikolojik olarak bitik ona rağmen hoca görev veriyor. Bi yanlışı yok edepli adaplı savaşcı adam. Kapasitesi neyse veriyor her oynadığı maç. Geldiğinde hızlı diye aldık sanki adamı. Popescu çok mu hızlıydı. Marcao ile de iyi ikili oldular gibi geldi bana. Gitmezse bile böyle şeyler yapmamak lazım Maicon'a. :sneaky:

aleykum selam hosgeldiniz mehmet hoca cumlenin girisinde bahsettiginiz uslupsuzlerden biri miyim diye dusunurken msjin ilerleyen kisimlarimda adimi anarak sahsimi onore etmeniz beni mesut etmistir
Teşekkür ederim yaklaşımınızdan dolayı nasıl diyordunuz saol ahbab ????

Yalnız Fener taraftarı iyice havaya girmiş Alan'ı alacaklar diye. Alan olayı ne olur sizce? O sokuşuk menajer bizimle Alan'ın arasını bozup bunlara mı yamayacak yoksa adamı?

Taraftarların takımdan ayrılması üzerine attığı yorumların ardından Maicon instagram hesabını yorumlara kapattı. Kramponlu Pisagor on Twitter

Yazık lan acıdım
Fatih hoca bu adamın çocuk gibi ağladığını söylemedi mi? Ailesiyle olan durumlar ortada, ona rağmen Serdar denilen şerefsiz gibi g.tüm ağrıyor diyip sahaya çıkmamazlık yapmadı, çıktı mücadelesini verdi. Son gün göndermeye çalıştık, olmadı, çıktı oynadı. Zaten zor durumdaki bir insana yardımcı olmamız gerekirken gerçekten bu yapılanlar yazık. Maicon bu kadarını asla haketmedi.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kostas’i yarin idmana yetistirelim de alanya macinda oynasin

Aynısını ilk geldiğinde belhandaya da yaptı bizim taraftarlar. Şu instagramdaki birbiriyle takipleşen kitle gerçekten gerizekalı gram haysiyetleri veya zekaları yok.

Hamza hocam bu adamlar yarın ceza yemeyecek mi? Çok detaylı da bilmiyorum durumlarını da Ali Koç imkansız ceza yiyeceğiz gibi bir şey demişti geçen aylarda. Tv programlarını da iyi takip ederim herkes sus pus Fener'in FFP'si konusunda. Çok ilginç geliyor bana bu durum. Eyv. cevabınız için.

Ceza kesin yerler kacinilmaz

Bizim icin de kacinilmazdi ama oldukca iyi sartlarla atlattik

Fener bizim kadar iyi atlatamayacak ama soylediginiz gibi bizimle ayni sartlari alsalar bile (sattigin kadar al vs.) satacak adam olmadigindan uzun sureler feda demek zorundalar. Fener medyasi biraz boyle toz pembeci sus puslar ama zaten 2-3 gune belli olacak her sey

Fenerbahce kesinlikle sampiyon olamama rekorunu kiracak, 6 sezon sanirsam rekorlari ki bu sene 5 olacak bile

Bu arada ne demek rtas ben tesekkur ederim

Herkese selam ve saygı ile yazmayacaktım ama zorunlu hissettim kendimi 2009 yılından beri üyeliği olan 2 çocuklu bir beden eğitimi öğretmeniyim yıllar öncesinden yazdığım mesajlara verilen bazı uslupsuz cevaplardan dolayı yazmama kararı almıştım çünkü insan kalbi kırmayı sevmiyorum sus dedim kendime üyeligim iptal olmuş BÜYÜK GALATASARAY 'ın en doğru ve en güzel sohbetlerinin burada olduğunu bildiğim için hiç kopamadım ama bu geceki yeni üyelere söylenenler beni üzdü ( bende yeni üye göründüğüm icin) lütfen birisine bir ithamda bulunurken 2 defa düşünün zira burası iki asil renge gönül vermiş (Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı) güzel gönüllü insanların mekanı yillarca buradan arif ulu, hayri cund, nuri aslantaş, leo güney, sergen zeren ve ismini hatirlayamadigim birçok güzel insanının sohbetini takip ettim inanmazsınız müdür bey ile karneleri girerken bile elimde tel. burayı takip ettim sizden tek ricam biraz daha anlayışlı ve hoşgörülü olmanız son olarak yeni transferlerimiz hayırlı olsun bizlere bolca mutluluk getirsin saygı
Hosgeldiniz hocam
Muğla'nın neresinden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt