Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicona neden baskı yapılıyor yazık adama yahu . Hoca düşünmüyorsa gider zaten . Adam her maç oynamaya çalıştı profesyonelce hiç bi şekilde yanlışı olmadı . Ayıp etmeyelim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Reis bende öyle düşünüyordum da artık cevremde ki insanları görünce bu paralara oynayan adamlara eskisi kadar takmıyorum.
Adam sabah 6 da 7 de bu soğukta ise gidiyor 2 bin tl alıyor eve geliyor karı dır dırı geçim sıkıntısı karısı para yok diye geçinemiyor diye evi terk eder bu adamlar sonra cinnet getiriyorlar işte zor bir durum mu ? Elbette tabiki ama iste kötü durumda diye de senelik 2.2 milyon vermek sacmalik ama bizim türk taraftarinin da yaptığı ayıp takım fark etmezsizin biz böyleyiz yerin dibine sokarız insAllah hayirlisi olur.

Yalnız Fener taraftarı iyice havaya girmiş Alan'ı alacaklar diye. Alan olayı ne olur sizce? O sokuşuk menajer bizimle Alan'ın arasını bozup bunlara mı yamayacak yoksa adamı?

Valla şu an iki forvetimiz var mı? var.
Alan'ı fenerbahçe alırsa afedersiniz bir yerimde olur mu? olmaz. Ha bizim yönetimin beceriksiz olduğunun biraz kanıtı olabilir ama şahsen bir yerimde değil.

en sevdigi çiçek siglamenmiş fenerin

Biz rakiplerimize bakmamalıyız.Önceliğimiz kendimize bakmak.Marcao-Luyindama-Diagne-Kostas devre arası transferlerimiz.Takımda Muslera Mariano-Linnes-Fernando-Ndiaye-Belhanda-Onyekuru-Feghouli var.Kadromuza kötü diyen varsa sebebini açıklasın..

Kulube nasil girecek? Kulube giren cikan her para belli kalem kalem. KAP'ta ne duyuruluyorsa odur. Biz hem kendimizi denetletiyoruz hem de bagimsiz denetci denetliyor. Sadece TFF ve genel kurul degil rakamlari ayrica UEFA da inceliyor.

Olacagi sudur. Biz 10m veriyoruz diyorsak kasamizdan 10m cikar. Kasimpasa'ya gider. Kasimpasa vergi odeyecekse mesela 1.8m bu vergiyi oder. Ancak disaridan (sonucta Ciner - Albayrak ortak sayilir) bu 1.8m bir sekilde verilir onlara.

Neticede KAP'ta ne kadar para ciktigi yaziyorsa Galatasaray'in kasasindan o kadar para cikar. Boyle haberlere cok sey etmemek gerek. Ha yine de pahali transfer tabii ~13m rekor bedel sonucta.
Henuz miktar aciklanmadi 11.8 de aciklanabilir. Albayrak veriyorsa da kolay GS veriyorsa da para aktarimi gayet kolay pekcok yolu var. Ama sonucta sozlesmenin tamami kamuoyu ile de basin ile de paylasilmiyor
Albayrak oderse ve bunu borc olarak gosterirse bu da oldukca kotudur

Valla şu an iki forvetimiz var mı? var.
Alan'ı fenerbahçe alırsa afedersiniz bir yerimde olur mu? olmaz. Ha bizim yönetimin beceriksiz olduğunun biraz kanıtı olabilir ama şahsen bir yerimde değil.
Bana olur valla. Sen adamı 3 ayda alamıyorsan onlar 1 günde alıyorsa bu çok net bir mağlubiyettir Alan transferi açısından kuşlara karşı. O transferin olmaması gerekiyor.

Maicona neden baskı yapılıyor yazık adama yahu . Hoca düşünmüyorsa gider zaten . Adam her maç oynamaya çalıştı profesyonelce hiç bi şekilde yanlışı olmadı . Ayıp etmeyelim

Aynen adam zaten karısından ayrı psikolojisi çöktü bide taraftar böyle yaparsa adama yazık olur

Kulube nasil girecek? Kulube giren cikan her para belli kalem kalem. KAP'ta ne duyuruluyorsa odur. Biz hem kendimizi denetletiyoruz hem de bagimsiz denetci denetliyor. Sadece TFF ve genel kurul degil rakamlari ayrica UEFA da inceliyor.

Olacagi sudur. Biz 10m veriyoruz diyorsak kasamizdan 10m cikar. Kasimpasa'ya gider. Kasimpasa vergi odeyecekse mesela 1.8m bu vergiyi oder. Ancak disaridan (sonucta Ciner - Albayrak ortak sayilir) bu 1.8m bir sekilde verilir onlara.

Neticede KAP'ta ne kadar para ciktigi yaziyorsa Galatasaray'in kasasindan o kadar para cikar. Boyle haberlere cok sey etmemek gerek. Ha yine de pahali transfer tabii ~13m rekor bedel sonucta.
kapta ne yazıyor

Reis bende öyle düşünüyordum da artık cevremde ki insanları görünce bu paralara oynayan adamlara eskisi kadar takmıyorum.
Adam sabah 6 da 7 de bu soğukta ise gidiyor 2 bin tl alıyor eve geliyor karı dır dırı geçim sıkıntısı karısı para yok diye geçinemiyor diye evi terk eder bu adamlar sonra cinnet getiriyorlar işte zor bir durum mu ? Elbette tabiki ama iste kötü durumda diye de senelik 2.2 milyon vermek sacmalik ama bizim türk taraftarinin da yaptığı ayıp takım fark etmezsizin biz böyleyiz yerin dibine sokarız insAllah hayirlisi olur.

Klüpten git diyebilirsin bi adama ama takımda kalırsa verim alamayınca sövüyoruz sonra . Aynısı sezon başındada oldu git git git dedik takımda kaldı yedek kaldı oynadı hiç sorun etmedi adam onu demek istiyorum tarık çamdal gibi olmadı mesela . Belkide eşiyle sezon başı arabistan muhabbeti yüxünden bozuldu arası adam gidiyordu sonuçta evrak yetiştiremediler . Bu adama neden instagramdan baskı yapalım küfr edelim falan hoca zaten gereğini demiştir istemiyorum diye

Hocam çok alakasız olacak belki ama Beden'den bıraktığınız oldu mu şimdiye kadar? Bir de ilkokul mu lise mi çalıştığınız kurum?
Benim derdim hicbirzaman kostek değil hep destek olmaktı değil bırakmak düşük not bile vermedik önemli olan sporu her nesile sevdirmek bu arada lisede oldu ama şuan ilkokul.

yiğit hap almıs dogru mu :d survivor özel hapları,yutunca adada oluyomussun asasadsdads
Ooooooooo msja bak
Yigit k. 184 boy 110 kg agirliginda bu msji gorurse seni duvara sinek gibi yapistirabilir yarın da survivor canli yayini yapacakmis. Hem heyecanlı hem gergin

Ooooooooo msja bak
Yigit k. 184 boy 110 kg agirliginda bu msji gorurse seni duvara sinek gibi yapistirabilir yarın da survivor canli yayini yapacakmis. Hem heyecanlı hem gergin
1548896529370.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt