Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam taraftar yine uçtu ve belki Kostas ile tam tatmin olmadı, ben dahil - Lakin gömmeye de gerek yok. Mitroglu daha yeni 15 Milyon (50% ... Yani matematiksel olarak 30 Mil) Marseille'e Gitti. Belli bir kalitesi ve uluslararası irtibatı var. Ayrıca fiziki açıdan çok sağlam ve tam Türk Ligi için yapılmış tarz da. Şampiyonluk da muhakkak katkıları olacaktır.

Başarılar dilerim yeni Aslana !
Kanser edecek o herif bizi Arf. 1 seneye sahaya girip dövmek isteyeceğiz.

Kap yoğun değilken bildirin lan transferleri, 16 küsür saat kaldı.

Diagne, Mitroglou, Sinan muazzam forvet hattı. Eren, Muğdat'tan nerelere geldik.

:cimbom:

Kanser edecek o herif bizi Arf. 1 seneye sahaya girip dövmek isteyeceğiz.
Taraftarız işte... Formayı giydiği vakit kalbim eğrir gider. :)

Optimist olmaya çalışıyorum heis ... İnşallah "dikiş" tutar .. Kostas biraz Duygusal birisine benziyor / öyle okudum.

Ya herro ya merro olacak.

Forvetler gol atamayınca strese giriyorlar, umarım Hem Kostas hem Diagne ilk maçlarında gol atarlar.

Çinde saat 12:30. Öğle saatlerine doğru Maicon'u açıklarlar diyordu Veli Yiğit-TRTSpor nerde lan buuu

Lyunduma en geç öğlene kadar uyacağa bnmesi gerekir, yoksa zor

Sanki halen Maicon'un bağlı gibi.

Dediğim gibi oyun stilini belki sevmiyebilirsiniz fakat bu adam tabela değiştirmede bir uzman.

Taraftarız işte... Formayı giydiği vakit kalbim eğrir gider. :)

Optimist olmaya çalışıyorum heis ... İnşallah "dikiş" tutar .. Kostas biraz Duygusal birisine benziyor / öyle okudum.

Ya herro ya merro olacak.

Forvetler gol atamayınca strese giriyorlar, umarım Hem Kostas hem Diagne ilk maçlarında gol atarlar.
4-4-2 oynayabir miyiz ne dersin? Yoksa aynı dizilişte Sinan yerine Diagne, yedekte de bu donuk bakışlı suratına 5 saniye bakınca depresyona girdiğin çirkin sakallı golcümüz mü?

Luyindama+scout transferi sağ kanatta iyi olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt