- 13 Ekim 2014
- 108.826
- 58.479
- 4.588
Kappp
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
renkdaş sen etkili bir duyumcuya benziyorsunÖncelikle bi sürpriz transfer var arkadaşar luyindama mitroglou tamam bi tane sürpriz var. Adını demiyorum bitmeden ama bitecek deniliyor.
????@Özgür Ayten gel rtas buraya yatacak gün değil. gsc görev bekler...
var mı yeni gelişme?
asamoah ile ilgili hiç kap bildirimi yapılmadı diye hatırlıyorum?Luyindama dan zerre umudum yoktu ta ki özgürün dünkü postunu görene kadar.. Bu arkadaş gerek benle gerek forumla paylaştığı şeylere bir bakalım
Serdar azize: 1 hafta önce herkes f5e imza attı derken o kalacağını söylemişti.. Keza serdar da 2 saat sonra o kahpelik kokan açıklamayı yaptı.. Yani adam yanılmadı aslında serdarın kahpe olacağını nereden bilebilir..
Maicon: kupa sonrası ortada en ufak haber yokken gidiyor dedi sonra medyaya düştü
Yunus :aynı şekilde kupa maçı sonrası ilk gidecek diyen kendisiydi son anda transferi yatmış gibi görünüyor çıkan haberlere bakılırsa
Luyindama :yine adı sanı geçmeden ismi ortaya ilk atan kişi kendisidir..
Alan : iş bitti dedi ki zaten bitmişti yine son saniye pürüzleriyle vazgeçildi..
Mitroğlu : buna da bitti dedikten sonra İstanbula geldi
Bizimkiler shaqiri reyes forlan Kap bildirip alamadı.. Asamoah için resmi hesaptan sol kanatta güneşli bir görsel paylaşıldı üstüne Kap geldi işler yattı bir şekilde.. Yani bizzat kulübün kendisi bile son dk pürüzleriyle yanılabiliyorken bu arkadaşın bazı söylemlerinde yanılması gayet doğal..
Levent abi gibi bu arkadaşı da küstürmeyin lütfen duyum konusunda kimseden bir çıkarları yok neticede para almıyorlar verdikleri duyum için