Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindama aralık ayından beri gündemde, yeni bir mevzu değil; haberi de çıkmıştı.

Maicon'a küfür taciz bence de cok yalnıs. Gerek yok.. Yönetimin bunun daha fazla bir seyi cıkamdan el atması lazım. Maicon'u koruyacak şekilde, kimse zarar görmeden, alınıyorsa alınsın, alınmıyorsa alınmasın. Elalemin ağzına vefasız lafı vermeyelim...

Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Hayırlı olsun mitroğlu.

Ben Göztepe maçında Maicon’a çok sinirlendim.Sonrasında eşi ve çocuklarından ayrı olduğunu duyunca tüm eleştirimi geri aldım.Boşanma sürecinin bir insanı ne hâle getirdiğini yakın arkadaşımdan biliyorum.Guiza fb de oynarken eşiyle problemleri vardı.Eşi eskort olarak pazarlık yaparken vs yakalandı.O adamın dibe vurması kadar normal ne olabilir.

Luyindama dan zerre umudum yoktu ta ki özgürün dünkü postunu görene kadar.. Bu arkadaş gerek benle gerek forumla paylaştığı şeylere bir bakalım

Serdar azize: 1 hafta önce herkes f5e imza attı derken o kalacağını söylemişti.. Keza serdar da 2 saat sonra o kahpelik kokan açıklamayı yaptı.. Yani adam yanılmadı aslında serdarın kahpe olacağını nereden bilebilir..

Maicon: kupa sonrası ortada en ufak haber yokken gidiyor dedi sonra medyaya düştü

Yunus :aynı şekilde kupa maçı sonrası ilk gidecek diyen kendisiydi son anda transferi yatmış gibi görünüyor çıkan haberlere bakılırsa

Luyindama :yine adı sanı geçmeden ismi ortaya ilk atan kişi kendisidir..

Alan : iş bitti dedi ki zaten bitmişti yine son saniye pürüzleriyle vazgeçildi..

Mitroğlu : buna da bitti dedikten sonra İstanbula geldi

Bizimkiler shaqiri reyes forlan Kap bildirip alamadı.. Asamoah için resmi hesaptan sol kanatta güneşli bir görsel paylaşıldı üstüne Kap geldi işler yattı bir şekilde.. Yani bizzat kulübün kendisi bile son dk pürüzleriyle yanılabiliyorken bu arkadaşın bazı söylemlerinde yanılması gayet doğal..

Levent abi gibi bu arkadaşı da küstürmeyin lütfen duyum konusunda kimseden bir çıkarları yok neticede para almıyorlar verdikleri duyum için
asamoah ile ilgili hiç kap bildirimi yapılmadı diye hatırlıyorum?

Bunlar akşamı beklemeden açıklama yaptıysa başka şeylerde olabilir.

Mitroglou Kap geldi. Luyindama da gelsin ben tamamım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mitroğlu hayırlı olsun. Adam cuma günü Fransa ligi maçında oynamış. Alanya maçında ilk 11 çıkar

Ooo Kap bu saattte geldiyse devamı gelecek gibi ben umutluyum. hayırlı olsun arkadaşlar. İnşallah güzel bir ikinci yarı izleyip şampiyon olacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt