Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keske trezeguet'i alip yarim sezon Kpasa ya kiralasak. Yeni sezonda Onyekuru yok, hemen boslugu dolmus olur

Alamaz yav

Fenerin 55-60 milyon euro maaş bütçesi var üstüne yılda 5-6 milyon euro td maaşı ödüyorlar.

Slimani öyle beleşe gitmez, üstüne o kadar masraf yapamazlar.

Ciddi battılar ama AK isimli şahıs rakibe çalım atıp falan gündem değiştiriyor, Aziz'i eleştirirdi bir de.
Zaten acık acık söyledi uefaya 2-3 sene gitmeyebiliriz diye. Biz adam sattık aldık bunlar babalara gelicek. Zaten sampiyonlar ligi yüzü göremediler yıllardır, bi 10 sene daha gidemeyecekler.

"Ezik" tabirini kullanmayı pek sevmem ancak fenerbahce spor kulübü taraftarı hakikaten ezik. Ezik bir camia, ezeli rakipleri olarak utanc duyuyorum

Diagne ve Mitroglou geldi. Emre Mor da gelsin transfer sezonuna kilidi vuralım. Benfica'yı geçtiğimiz taktirde UEFA'da en az yarı final göreceğimizi düşünüyorum. Hatta bir final neden olmasın.

Trezeguet ve Liyundama yabancı kuralından dolayı şimdilik gereksiz. Söz alalım sezon sonu için. Olası şampiyonluğumuzun ardından Maicon gider, Ndiaye ve Onyekuru'nun kiralık sözleşmeleri biter. Yerlerine Trezeguet, Liyundama ve Savanier gelir.

Moses'i getiren KOC01 kodlu uçak, Alan'ın kamp yaptığı Dubai'ye doğru yola çıktı...

almislar alani
Sevgili mod cok ta takilmamak lazim,gelirse isin icinde bir.kahpelik oldugu gercegi ortaya cikacak ki iyiki almamisiz o zamab,demekki o bariyer her zamanki gibi fener kahpeligi der geceriz,bize degil de kumede kalma mucadelesi veren takima gidenlerde kendileri bilir,hayrini gormesinler aldıklarının ki goremiyorlar da zaten

Ek olarak bizimkilerde gitmedi mi,belki de ayni sorun devam ediyor Cin klubu tarafindan,birakmiyorlar yani,yoksa neden gitsin,

Diagne’ye 13 verip,Mitroglu’na 3.5 yıllık verip Alan’ı almıyorsak bir sebebi vardır.Adam kendi bile açıklama yapmıştı.Kulübüm bırakmıyor ben gelmeyi çok istiyorum diye.

Alamaz yav

Fenerin 55-60 milyon euro maaş bütçesi var üstüne yılda 5-6 milyon euro td maaşı ödüyorlar.

Slimani öyle beleşe gitmez, üstüne o kadar masraf yapamazlar.

Ciddi battılar ama AK isimli şahıs rakibe çalım atıp falan gündem değiştiriyor, Aziz'i eleştirirdi bir de.
Zaten ceza alacağımız kesinleşti o yüzden yapabildiğimiz kadar transfer yapacağız demişti ali koç. Bütçeyi falan pek iplemiyorlar yani. Transfer yasağı yiyecekler büyük ihtimal.

Diagne ve Mitroglou geldi. Emre Mor da gelsin transfer sezonuna kilidi vuralım. Benfica'yı geçtiğimiz taktirde UEFA'da en az yarı final göreceğimizi düşünüyorum. Hatta bir final neden olmasın.

Trezeguet ve Liyundama yabancı kuralından dolayı şimdilik gereksiz. Söz alalım sezon sonu için. Olası şampiyonluğumuzun ardından Maicon gider, Ndiaye ve Onyekuru'nun kiralık sözleşmeleri biter. Yerlerine Trezeguet, Liyundama ve Savanier gelir.

Luyindama gelirse finali de görürüz. O adamı sene sonu bu paralara bulamazsın.

images
Tamam.

Mustafa cengiz takımın hepsini M ile kurmaya and içti galiba

Muslera Mariano Marcao Maicon Mitroğlu Mor Martin Muğdat Mbaye

biz 15'e diagne'yi onlar 3'e alan'i mi aldi yani :)
eger dogruysa bravo capsizlar surusu

Zaten ceza alacağımız kesinleşti o yüzden yapabildiğimiz kadar transfer yapacağız demişti ali koç. Bütçeyi falan pek iplemiyorlar yani. Transfer yasağı yiyecekler büyük ihtimal.
Yapamazlar bu iş o kadar basit değil. Transfer yasağı gelir adam alamazlar büyük sıkıntı yaşarlar.

Üstüne sert bir FFP cezası yerler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt