Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu twitter da tulin başar diye biri mitrolu ile ilgili olacakları tek tek yazmış dün 2 de. Öğleden sonra da biri kesin 2 kap geliyor diyor

Son kez yazıyorum beklentiye kapılmak iradesi size ait; Kulübe üye olup olmadığını bilmiyorum fakat herhangi bir baroda Avukatlık kaydı bulunmuyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Böyle bir şey olabilir mi?

ED7AB156-1863-4B66-94A9-5B8946B07641.webp

Oyuncuların yıllık maaş ödemesi 35 milyon euro nun altındaysa, Uefa gelirleri ile ödeyebiliyorsun..
Ödüyoruz, ödüyoruz o yüzden ayrılan bazı futbolcuların içerde alacağı oluyor. Demek bakkal dükkanı açsanız 3'e aldığınız malı 5'e satıp maliyetleri de düştükten sonra 10 kuruş kazanarak dükkanı döndürmeye çalışacaksınız. Hatta daha çok ürün alayım, daha çok 10 kuruş kazanayım bile diyebilirsiniz. Ne de olsa kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. O yüzden Türk Futbol'u ekonomik olarak zirvede!

Allah'tan bu sene UEFA gözetiyor da hiç olmadı girdi çıktıdan sonra elde kalan borç 0'ya yakın bir yerde duruyor. Yoksa durum ne olacak belli değil, aynı geçmiş senelerde olduğu gibi.

Bence alınacak 1 kişi daha yoksa niye serdardan bonservis girişi gösterdik

-------------Muslera-------------
Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo
----Ndiaye-Fernando-Belhanda---
------------Feghouli----------
-------Diagne-Mitroglou------

Hoca böyle mi oynamayı düşünüyor acaba içerideki maçlarda.

Kuvvetle muhtemel taraftar forması, alırken istediğini yazdırabilirsiniz? Formalar ve yazılar fake değildir. Bu adamların gelmesini isteyen, bir grup taraftar bu isimlerin yazılmasını istemiş olabilir. Sonuç olarak formalar fake değil de, transferler sonuçlanır mı ?bilemiyorum.
Evet o ihtimal var bende yazdırmıştım ama takımda olduğu belli olmayan adamı yazdırmak formayı ziyan etmek resmen :) hatta dalga konusu olursun alamadığın adamın formasını giymek falan ama biri sırf pçliğine yaptirdiysa onu burdan anıyorum...

Forum yine kasıyor inşallah son saatlerde patlayıpda bizi ..t gibi ortada bırakmazsınız eyy GSC yönetimi. Bari ziyaretçilere kapayın lütfen

Bu herif sağlam golcü de , klas bir insan değil. Gomis ne zaman görsem şık ve takım elbiseyle dolaşıyor , bu adam kulüp binasına bile eşofmanla gelmiş. Görmemişlik var.
Hocam görmemişlik değil bence ya. Başka bir sıfat vardır illa onun için ama eğer düğüne gelir gibi gelseydi mesela imzaya o zaman görgüsüzlük olurdu. Adam her zamanki halinden vazgeçmemiş. Eğer her zamanki halinden farklı bir halde gelseydi görgüsüz diyebilirdik.

Aksilik çıkmayacağını bildiğim halde aksilik çıkacak diye korkan tek ben miyim ?

Maicon illa 3 istiyormuş . Git lan 2.5 neyine yetmiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt