Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakıyorum da 14 yabancı gereksiz değil mi?
Donk-linnes ikilisi, eksik ve cezalı olmayan her maç tribünde olacak. Kulübe yetersiz kalacak.

Bize kaliteli yerli adam lazım. O yönde çok geriledk.

2 transfer dönemininde son günü Maiconla uğraşmaktan biktım ulan. Kendisini çok seviyorum ama Galatasarayımı daha çok seviyorum. Bi sektir allah aşkına yahu artık. Düş yakamızdan

rtaşlar gezinen forma fotolari icin soyle bir aciklik getireyim. (bilirkisi degilim :D)
orasi muhtemelen bir gsstore ve formalara isim yazilan yer. formalarin ustunde bulundugu sey de isitarak baski yapan bir cihaz. gordugum kadariyla baski bile yapmamislar sadece yazilari koyup foto cekmisler. fake degil ama transferi isaret etmiyor

tayyyip istediğii kadar akbilileri korusun.......Başakşehiri sahasında yenecegiz hemde hakemleride federasyonuda ske ske.......
MÜJDELER OLSUN

Renktaş bu ikili kanatsız oynayamaz bunlara yagmur gibi kenar ortaları açacaksın

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim bekler kanat gibi oynuyor zaten,ortaları sadece mariano ile nagatomo linnes açıyor. Onyekuru pek orta açan adam değil hatta asist yapan birisi değil 0 asisti 9 golü var şu ana kadar. Feghouli de içe giren bir adam o yüzden diziliş ne olursa olsun orta açma konusunda sıkıntı yaşamayız.

Luyindamanın illa erken gelmesine gerek yokmuş, beşiktaş kagawa’nın bütün evraklarını faksla halletmiş adamburda yokken. Hatta tff’ye bile göndermişler, 1 saate lisansı çıkarmış.

Şöyle bir resim var!
675eecfe00bf325836d2c65e17a762e2.jpg

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mayısta araclarinizi hazirlayin....istabuldan ankaraya kadar konvoy yapacaz....

murhanın serverı yağlaması lazım acil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt