İbrahim Anıl
Parçalı Üye
- 11 Temmuz 2016
- 4.756
- 2.196
- 913
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana mi diyor
elano tam bir cöptü : )) patlar patlar diye diye gecti yilimiz cok iyi hatirliyorum..En heyecanlı nöbetiniz hangisiydi? (Benim için Elano transferi bir başka. Sabaha karşı pat diye bildirim gelmişti.)
Elano
Lincoln
Selçuk (Meşhur aslanlı paylaşımı)
Sneijder
Drogba
Gomis
Feghouli
Diagne
Diğer*
boşa sevinmeyin....galatasara
siz her seyi transfer sanin...messiyi ronaldoyu getirseniz boşuna.... para yiyen rakip gelir bi tokat atar al sana 10 maç ceza daha
napacan tokadi yeyince susacakmısın
Evet renktaş geçmiş olsun 1 ay sonra görüşürüzküfür begenmek ceza sebebimi?
rapolandin
öyle olmuyor işte bu işler. dünyanın parası verildi bu adama geldiğinde de fena değildi. ne zaman ailesi terketti, çocuklarından uzaklastı mala bağladı. çuvalla para kazanıyor olabilirler ama bunlarda insan. robot değil. kalıyorsa 11 oynar maicon, taraftarın yaptığı doğru değil.Yalnız "Maicon'un psikolojisi bozuk tamam mı .s" romantizmi başlamış ama geldiğinden beri göstere göstere sabote ettiği maçlar unutulmuş.
Hem Maicon'u sahada görünce de bizim psikolojimiz bozuluyor n'apalım şimdi. Burası asabiye kliniği değil, gitsin nerede iyileşiyorsa iyileşsin.
İstenmediği yerde durması başlı başına negatif etki zaten.
Şimdi renkdaşlar teyit etmem gereken bişey var.
Serdar 2.5 fesih bedeli ödedi + 2.6 milyon alacağından vazgeçti mi?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maicon gitmiyor...