Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam efsane küfür etmiş, bu kadar sinirlendiğine göre daha önceden bişey var sanırsam.

Umarım yönetimimizin twitter'da belirttiği gibi üçüncü transferde gelir ve rahat rahat önümüze bakarız. Luyindama favorim,plase Mor.

Lyundulayı bosverin de kayer gelsin.

Bugün Maicon , Eren gider Luyindama gelirse Atatürk Havalimanından kanguru gibi sekerek Florya Metin Oktay Tesislerine giderim.

e
En heyecanlı nöbetiniz hangisiydi? (Benim için Elano transferi bir başka. Sabaha karşı pat diye bildirim gelmişti.)

Elano
Lincoln
Selçuk (Meşhur aslanlı paylaşımı)
Sneijder
Drogba
Gomis
Feghouli
Diagne
Diğer*
elano tam bir cöptü : )) patlar patlar diye diye gecti yilimiz cok iyi hatirliyorum..

boşa sevinmeyin....galatasara

siz her seyi transfer sanin...messiyi ronaldoyu getirseniz boşuna.... para yiyen rakip gelir bi tokat atar al sana 10 maç ceza daha
napacan tokadi yeyince susacakmısın

Yok be, öyle bir şeye tekrar cüret eden olursa Koray Şener'in yanına gömer artık bu taraftar.

Şimdi renkdaşlar teyit etmem gereken bişey var.
Serdar 2.5 fesih bedeli ödedi + 2.6 milyon alacağından vazgeçti mi?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Ali Naci , İbrahim Seten falan nerde?

Yalnız "Maicon'un psikolojisi bozuk tamam mı .s" romantizmi başlamış ama geldiğinden beri göstere göstere sabote ettiği maçlar unutulmuş.
Hem Maicon'u sahada görünce de bizim psikolojimiz bozuluyor n'apalım şimdi. Burası asabiye kliniği değil, gitsin nerede iyileşiyorsa iyileşsin.
İstenmediği yerde durması başlı başına negatif etki zaten.
öyle olmuyor işte bu işler. dünyanın parası verildi bu adama geldiğinde de fena değildi. ne zaman ailesi terketti, çocuklarından uzaklastı mala bağladı. çuvalla para kazanıyor olabilirler ama bunlarda insan. robot değil. kalıyorsa 11 oynar maicon, taraftarın yaptığı doğru değil.

Şimdi renkdaşlar teyit etmem gereken bişey var.
Serdar 2.5 fesih bedeli ödedi + 2.6 milyon alacağından vazgeçti mi?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimse bilmiyor. Bence o 2.3m fesih bedeli alacağıydı. Kelime oyunu yaptı yonetim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt