Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Inş benzer video yapılmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mitroglou bence Galatasarayimiz icin pismanlik olacak. Adamin attigi golleri izledim kariyerinde, cogu ya onune dusmus ya kafayla atmis.
Insallah bunu yazdigima beni pisman eder ve gollerini atar..
Abi bu Maicon'u neden hep son gün ite kaka göndermeye çalışıyoruz onu anlamış değilim geçen transfer sezonunda da aynı son gün araplara kiralık evrakları yetişmedi diye gidememişti koskoca 1 ay transfer sezonu çuvala mı girdi yumurta kapıya dayanınca zorluyoruz böyle.
Gerekirse lisansı yarım sezon dondurulsun Maicon'un o zaman gitmeyecekse Çin'e Japonya'ya. Gelsin Luyindama
onune dusen toplari atamiyan forvet hattimiz vardi.
en az mac basi 2 3 bos kale kaciriyorduk.
Mitrioglu bunlarin hepsini macta 1x bitirse yeterde artar.
Renkdaş birde bu video yu izle istersen gönlün yatışır belkiMitroglou bence Galatasarayimiz icin pismanlik olacak. Adamin attigi golleri izledim kariyerinde, cogu ya onune dusmus ya kafayla atmis.
Renkdaş birde bu video yu izle istersen gönlün yatışır belki
o goller sayilmiyomu?Mitroglou bence Galatasarayimiz icin pismanlik olacak. Adamin attigi golleri izledim kariyerinde, cogu ya onune dusmus ya kafayla atmis.
Birde böyle bir sorun var araları çok iyi muslera mariano Maicon fernando marcao isimleri bile aynı nerdeyse ? Maicon kolay kolay bırakmak istemeyecektir burayı çok zor görüyorum son gündeMaicona lisans cikarmasak mariano reges felan takimi sabote eder.
Mariano 1kere bile luyindamaya yardima gelmez.
kafayla gol atmak da neymis dimi ya? babam bile atar kafayla !!111!Mitroglou bence Galatasarayimiz icin pismanlik olacak. Adamin attigi golleri izledim kariyerinde, cogu ya onune dusmus ya kafayla atmis.
bravokafayla gol atmak da neymis dimi ya? babam bile atar kafayla !!111!