Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindimayi şimdi alamazsak sezon sonu biz alamayiz İngilizler filan kaparlar

Sanki kapattık transfer gibi..

Diagne final KAP nerede ?

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı kırmızılı yöneticilere Luyindama için ' En önemli transfer hamlelerinden biri olur' diyerek Kongolu stoperin ara transferin bitimine saatler kala tamamlanmasını istedi. via @AliNaciKucuk Spor Arena on Twitter

Florya Metin Oktay Tesislerinde Galatasaray idarecileri, Luyindama'nın transferini yetiştirmeye çalışıyor. Galatasaray Kulübü, eğer pürüzler ortadan kalkar, anlaşma sağlanırsa işlemleri yetiştirmek için Kongolu stoperi özel uçakla İstanbul'a getirecek.

fener küme düşmemek için saldırıyor türk oyunculara altında mana aramaya gerek olmadığı kanaatindeyim

Hürriyet yetiştirmeye çalışılıyor demiş Luyindama için Ali Naci.

Her Galatasaray taraftarının mutlaka izlemesi gereken video !

Bu saatten sonra zor. Peşin isterler parayı bizde o kadar para yoktur. Maicon seviliyorsun canım.

Takıma yakışıklı topçu alın. Serdar'da gitti. Takımda Muslera ve Linnes dışında yakışıklı oyuncu kalmadı :(
distant.webp

TT olmuş .

Helal olsun taraftarımıza !

Gerçekten helal olsun. Maicon'a yapılan saygısızlıklara ben de çok rahatsız olmuştum. Bu formayı giydiği sürece, terinin son damlasına kadar hep savaştı bu adam. İnstangram'daki terbiyesizliklerin hiçbirini hak etmiyordu.

Bilen yokmuş kendim öğrendim oyuncunun gelmesine gerek yokmuş imza evrak sağlık kontrolü bunlar olduğu yerden yapılıp fax ile de gonderilebiliyormus

FLAŞ |

Kasımpaşa’dan açıklama:
“Antrenmana hafif ağrısı bulunan oyuncumuz Mahmoud Trezeguet katılmadı." Sporcope on Twitter

Bu arada diagne kalıcı degil bence, bu yari oynatir parlatir sezon sonu 20-25 e araplara yollarız çok yüksek ihtimal

Maicon kalırsa işinin ehli bir psikoloğun terapisine girmesi şart.. Adam ilk geldiğinde ne iiydi yahu, bir Ursula yedi bitirdi mahvetti adamı.

Kolay değil yani bu işler, ne kadar para alırsan al aile işin içinde olunca hicbir önemi yok birseyin.. kadın çoluğunu çocuğunu alıp dünyanın obur ucuna gidiyor, eve geliyorsun hergun ev bomboş falan.. alkolik olsa yeridir..
empatiye gel , çok üzüldüm birden kendi kendime :D

Şimdi size Galatasaray ın sezon sonu yapmayı planladığı flaş transferi açıklıyorum..
Sezon biter Belhanda satılır..
Trezequet alınır..

Rodop

[B]YellowRed Post[/B]‏ @[B]yellowredpost[/B] 19 sn.20 saniye önce
Daha fazla
Florya Metin Oktay Tesislerinde Galatasaray idarecileri, Luyindama'nın transferini yetiştirmeye çalışıyor. Galatasaray Kulübü, eğer pürüzler ortadan kalkar, anlaşma sağlanırsa işlemleri yetiştirmek için Kongolu stoperi özel uçakla İstanbul'a getirecek. (@sporarena)

Abi sorun Maicon değilse pürüz ne? Pürüzü söyleyin de bilelim. İnandırıcı olmuyor aksi türlü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt