Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Belçika basına göre Luikin istediği 9m avroyu ödeyecekmişiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir ara Afrikalı stoper alınmaz denmiyor muydu burada yoxa ben mi yanlış hatırlıyorum![]()

Bir ara Afrikalı stoper alınmaz denmiyor muydu burada yoxa ben mi yanlış hatırlıyorum![]()
24Tam saat kacta kapaliyor? Großkreutz 2.0 riski olursa almasinlar.
niye yabancı sınırı gelsin bir sürü genç oyuncu var şu anda milli takım için her mevkide kaliteli he gelirse izlemem artıkGenel olarak bizim taraftarda kuşların Türk oyunculara yönelmesini hemen seneye falan yabancı sınırı gelecek gibi algılayanlar olmuş da arkadaşlar o konuda rahat olun beinsport falan o kadar yatırım yaptı bugün alt liglerdeki takımların bile bir sürü yabancı oyuncusu var bunların sözleşmeleri var öyle keskin bir şekilde seneye veya ondan sonraki seneye yabancı kuralının 5-6 falan olacağını sanmıyorum en fazla kademeli olur onda bile 9-10 olur yabancı oyuncu sayısı. Diyelim ki yabancı sınırı geldi ben altyapımıza güveniyorum rahatım müthiş çocuklar var altyapıda bir değil 10 tane daha ozan var rahat olun ve yeni transferlerin tadını çıkarın Avrupa’da finale kadar gider miyiz onu düşünün sinerjiyi düşürmeyin.
kaynak alalımÇok büyük bir sürpriz olmazsa transferi kapattık.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[B]YellowRed Post[/B] @[B]yellowredpost[/B] 19 sn.20 saniye önce
Daha fazla
Florya Metin Oktay Tesislerinde Galatasaray idarecileri, Luyindama'nın transferini yetiştirmeye çalışıyor. Galatasaray Kulübü, eğer pürüzler ortadan kalkar, anlaşma sağlanırsa işlemleri yetiştirmek için Kongolu stoperi özel uçakla İstanbul'a getirecek. (@sporarena)
Abi sorun Maicon değilse pürüz ne? Pürüzü söyleyin de bilelim. İnandırıcı olmuyor aksi türlü
ispanyaya uğrasın bide emre moruda alsın gelsin dolmuş misali[B]YellowRed Post[/B] @[B]yellowredpost[/B] 19 sn.20 saniye önce
Daha fazla
Florya Metin Oktay Tesislerinde Galatasaray idarecileri, Luyindama'nın transferini yetiştirmeye çalışıyor. Galatasaray Kulübü, eğer pürüzler ortadan kalkar, anlaşma sağlanırsa işlemleri yetiştirmek için Kongolu stoperi özel uçakla İstanbul'a getirecek. (@sporarena)
Abi sorun Maicon değilse pürüz ne? Pürüzü söyleyin de bilelim. İnandırıcı olmuyor aksi türlü
Helal olsunTT olmuş .
Helal olsun taraftarımıza !
kaynak alalım
Adama hayran mesajlar atan sen miydin, karıştırdım mıArkadaşlar maalesef yine aynı şey oldu tadı damağımızda kalacak başka transfer yok(( özgür Ayten salladı ya tutarsa diye bence ama tutmayacak maalesef
Arkadaşlar maalesef yine aynı şey oldu tadı damağımızda kalacak başka transfer yok(( özgür Ayten salladı ya tutarsa diye bence ama tutmayacak maalesef
Arkadaşlar maalesef yine aynı şey oldu tadı damağımızda kalacak başka transfer yok(( özgür Ayten salladı ya tutarsa diye bence ama tutmayacak maalesef