Kerim Şahin
Kırmızı Üye
- 26 Mayıs 2015
- 2.031
- 252
- 543
Luyindama Twitter hesabı fake bu arada
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte ben de yönetimin çapı bu deyip geçemiyorum. Eleştirmeden duramıyorum. Millet hala bu anormal ücetleri görmesine rağmen şampiyonluğa değer vs. deyip duruyor. Şu sihirli şampiyonluk gelince ne kazanıyoruz bakalım.Ben giderlerin fazla oldugu konusunda seninle ayni fikirdeyim. Ama bunu azaltmak zamana yayili bir sürec icinde gerceklesir. ödenilen bonservisin cok yüksek oldugunu biliyorum. Beceremediler yurtdisindan genc potansiyelli forvet bulmayi. Bu yönetimin capi bu.
Zaten Türkiye de devlet futbola destek atmasa futbol olmaz. Oyuncularin maasi üzerinden vergi, Stadyum, Borc yapilandirmasi. devlet bu ülkede futbolu finanse eder. Bizim yapmamiz gereken fazla oyuncu maasi ve asiri faiz ödemekten kacinmak. Yani borclari yükseltmeden yavas yavas düsürelim.
Foto plzForma fotoğrafları doğru demekki sıra Emre Mor da
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu yasaklı site luyindama kiralık diyor
bu ne oģlum cehennem melekleri gibi oldu takımEfendilik arıyorsan Serdar-Ozan tandemine gideceksin
Burada gömüş var gömüş
![]()
Bu yasaklı site luyindama kiralık diyor
Ozgur Ayten'e BIAT edeceksiniz
Kadro süper oldu süper.
Muslera - Mariano - Luyindama - Marcao - Nagatomo - Fernando - Ndiaye - Feghouli - Belhanda - Onyekuru - Diagne
İsmail - Linnes - Semih - Emre - Yunus - Celil - Kostas
Tek sıkıntı 13 yabancı olması.