Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lille, Mehmet Zeki Çelik için Cardiff'in yaptığı 9 milyon euroluk teklifi reddetti. (L'Equipe) FutbolArena on Twitter
herkez altıordu alt yapısını övüyor ama bursanın alt yapısı 3 tane altınordu eder.Ayrıca bu adamı hamza hamzaoğlu bursasporun başındayken bundan topçu falan olmaz deyip gönderiyor diye duydum

IMG_20190131_172717.webp

Luyindama'nın bonservisini alalım ya bence saçma bu opsiyon işi elde para kalacak Maicon gitmese bile, Luyindamayı bonservisi ile alıp Maiconun transfer dönemi sonrası satışını bekleyelim.

Emre Morla ilgili bir haber yok mu ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

uzun bir aradan sonra herkese selamlar , yeni transferler cümleten hayırlı olsun ,marcao'un yanına luyindama , ileride mitril ve diagne, bir nevi yamyamspor olmuşuz ;)

Dünyadaki en büyük o... çocuğu turgay demir net.
İzledim şuan konuştuklarını adam kıskançlıktan kudurmuş

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

İşte ben de yönetimin çapı bu deyip geçemiyorum. Eleştirmeden duramıyorum. Millet hala bu anormal ücetleri görmesine rağmen şampiyonluğa değer vs. deyip duruyor. Şu sihirli şampiyonluk gelince ne kazanıyoruz bakalım.

Geçen sene şampiyon olan Galatasaray havuzdan 169.8 milyon TL gelir elde etmiş. Bu para hangi zamanlarda ödeniyor bilmiyorum ama ortalama 5.5 üzerinden dövize çevirse 31 milyon € para ediyor. CL'ye katılım 12.7 milyon, yayın gelirlerinden de başka takım katılmazsa 22 milyon € geliyor.

Stat hasılatı 125 milyon TL, GS Store cirosu ise 120 milyon TL'imiş. Hasılatı giderleri düşüp 100 milyon, GS Strore netini de 60 milyon desek kabaca buradan gelen para da 5 TL üzerinden dövize dönse 32 milyon € yapıyor. 10 milyon € da reklamdan gelebilir. Toplam kazanç kaba taslak olarak 108 milyon € yapıyor.

Geçen sene 4. olan BJK havuzdan 135.5 milyon TL almış. Şampiyon ile arasındaki fark sadece 6-7 milyon €. Asıl fark CL'ye katılamamasından geliyor. Örneğin geçen sene Galatasaray şampiyon olamasa toplam geliri yaklaşık olarak 67 milyon € olacaktı.

Kısaca Türkiye'de şampiyonluğun avantası yaklaşık olarak 40 milyon € oluyor. Galatasaray özellikle bu sene şampiyonluğu garantiye almak için -gelecek senelerin gelirlerini hesaba katmamak gerek- Diagne ve Mitroglou'na toplamda (bonservis + maaş) şimdiden 28,6 milyon € parayı bağladı. 40 milyonun gitti 29'u kaldı geriye 11 milyon €. Gelecek sene şampiyonluk asla garanti değil, tüm şartlar sıfırlanıyor. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez ama bu iş kaz için kümesi yok etmeye benziyor.

İşte Türkiye'de bu aptal transfer politikası yüzünden her takım şampiyonluğa bağlı yaşıyor. Hele büyük takımlar sadece 2 hatta bazen 1 sezon bile şampiyon olamazsa tepe taklak aşağıya gidiyor.

Devlet destek vermeden futbol olmaz ama desteğin 10 olması var ve bir de 100 olması var. Bu kadar aptallık yapıldıktan sonra bu desteğin sonu yok, günün birinde verilen 500 destek de kurtarmaz.

%100 katılıyorum.Bu anlayış yüzünden her kulübün milyarlarca TL borcu var şimdi.

Diagne marcao luyindama mitroglu, avrupada listeye 3 kisi ekleyebiliyoruz. Mitroglu dısarda kalır bence

Robdöşambrımı giydim,
Bir bardak viski ile kendimi şımartıyorum
Kaliteli bir gün oldu

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Yiğit Karagöz

Sen Luyindamayi satin alabileceğimizimi saniyorsun hemde Diagneyi bile zor alirken
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png

Luyindamayı 10 milyon eurodan asagi birakmazlar yineliyorum.

Renktaş neler demişsin dün bana ya ARŞİV 19'da? :D :D :D Şimdi gördüm Tapa'dan. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt