Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilet Fake değil, O bilet değil zaten boarding kartı, Turkish Airlines Dünya'nın her yerinde Uçuş Kartlarını kendi gönderir. Türkiye'de basılan uçuş kartları Türk Hava Yolları'nın ana ofisi olduğunu tüm havalimanlarında bulunur. Fake değil gerçek ve orjinal uçuş kartıdır. Ayrıca zaten bu kapı daki Yer hizmetleri personelinde kalan büyük bölümüdür. Küçük olan boarding kartı yolcudadır.
Otorite konuştu dağılabiliriz. :hat:

düsünsenize di santo gelmis + eren affedilmis, mustafa cengizin baskanligi yarin biterdi. neyseki taraftar ve fatih hoca duruma el atti, iyice bastirdilar. 6 aydir alinamayacak oyuncular degildi. takimi hale yola getirmek icin 4-5 adam yeterdi. marcao-luyindama-mitroglou-diagne-tasdemir-semih tam 6 transfer yapildi. belki 7 bile olabilir daha dönem bitmedi

5 ay bu kadronun tadını çıkarın seneye saçma sapan bir yabancı kuralı getirecekler

Sevgili yöneticiler forumu ziyaretçiye kapamak çok mu zor ? Kapayın şunu Allah aşkına

Trezeguet nasıl gelecek yaw hiçbir mantığı yok, Luyindama için bile sınırı çok zorladık Maicon'un lisansı iptal falan Trezege işi saçma ve boş
daha fazla yabanci almanin anlami yokki. donk disinda suan kadrodaki yabancilarin hepsi müthis önemli oyuncular bizim icin, maiconu bile zor güc bela gönderecegiz üstelik. kalan parayla 1-2 yerli alinsa güzel olurdu kulübeye. orta sahaya ve kanatlara birer oyuncu bizi epey rahatlatirdi yerli anlaminda.

Yalnız yaptığımız transferlerin 3 tanesi stoper. Bunu kimse beklemiyordu herhalde ayın başında.2 as stoperi yollayıp 3 stoper alınacağını.

Emre'yi birtek benmi cok istiyorum? Insallah olur ya. Fatih hoca adam eder onu.

▶️ Bir yandan çok istiyorum gelmesini bir yandan da gittiği her takımdaki disiplinsiz hareketleri ve son takımında çalıştığı üç teknik adamın da kadro dışı bırakması beni ürkütüyor.
▶️ Fatih Hoca adam eder doğrudur ama hocam hangi biri ile uğraşsın. Sonuçta Özgür Ayten'in bilgisine göre Fatih hoca ve ekibi toplantı yapıp karar verecekti. En iyisini onlar bilir.

Bu Trezegeut sevdası nedir ya ? Bir ben mi görmüyorum bu herifteki ışığı? Biz Amrabat’tan böyle bir kazık yedik.. Alın Emre Moru işte

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kagawa istanbula gelmişken vazgeçip Hannover e imza atarsa yüzyılın epic faili olur.

Dortmund kagawa ya Hannover in teklifi daha cazip Hannover i seçmeni istiyoruz demiş.

Misafirler icin uyeleri mağdur ediyorsunuz

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

Emre mor insallah olur, yerli rotasyona cok ihtiyaç var su sıra

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt