Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hannover'ın genel menajeri Horst Heldt: "Kagawa için Dortmund ile anlaşmaya vardık ancak Beşiktaş'a da gidebilir. Her şey oyuncuya bağlı."

Bu çöp kimde patlayacak acaba

733ac01fa3e0326b1d354b5e8517f062.jpg

:asd:

Luyindama ile kapatırız transferi.Başka yabancı imkansız artık.Olursa çok küçük ihtimal emre olur oda zor bence.Bunlar iyi yaptı transferleri gene ben stoper almazlar diye düşünüyordum.Bu kadro uefayı zorlar.Şimdi rakipler düşünsün.

GSC Ara Transfer Raporu

Gelenler

Diagne - 10 milyon euro
Marcao - 4 milyon euro
Kostas Mitroglou - bedelsiz
Luyindama ?
Emre Taşdemir - bedelsiz
Semih Kaya - bedelsiz

Gidenler

Ozan Kabak - 11 milyon euro
Garry Rodrigues - 9 milyon euro
Serdar Aziz - 2.4 milyon euro
Tarık Çamdal - fesih

bu sene sonuna kadar rotasyonda 12-13 oyuncuyla idare ederiz de yazın selçuk, ömer, emre t, semih, ahmet ç gönderip açılan budget ile min 3 iyi yerli oyuncu almak şart
stoper, orta saha ve kanat oyuncusu (yerli)

uçağı ittirerek getiriyolar heralde
Nerde lan buuu
IMG_20190131_180734.webp

Fatih hoca belki birini adam eder, ama bu yasdan sonra futbol zekasi veremez. Emre ciddiden futbol zekasi sifira yakin. Bence tek iyi oldugu seyler, hizi ve calim atma. Bunun sahada bir pozisyonda opsiyonlari, bos olan adama pas atma veya calim atmaksa, calim atmayi tercih eder. Defansa katkisida fazla yok ve hoca 4-4-2 oynatmayi isterse, arkasindaki sag veya sol beki cok tek basina birakir.

Ben istemiyorum Emreyi.

şu hamleleri 10 15 gün önce yapsaydınız bu kadar tepki verilmezdi cok zaman kaybedildi alan denen herifle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt