Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Kaplan: "Alan Carvalho neredeyse her akşam Galatasaray'a geliyordu.. Artık Çin'de kurbağa bacağı mı yer ne yer bilemiyorum. Galatasaray'ın yeni transferleri de çiğ et yiyecek kıvamda..."

İyi kadro kurduk, Başakşehir'den 1 fazla galibiyet alıp kendi sahamızda yendik mi şampiyonuz.

@agazulfoyedek: Abdurrahim Albayrak şu sıralar Trezeguet'i satın alma opsiyonu ile kiralamak için uğraşıyor. Yoğun çaba gösteriyor. Bakalım ne olacak.. Donk ve Eren eski takımına dönebilir.. Hocamızın sınırları zorluyoruz, seviyeyi yukarılara taşımak için uğraş veriliyor sözleri bu durum içindi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Luyindama yalan olacak bence. Beceriksiz yönetimden beklerim

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BU TRANSFERLERIN EN BÜYÜK SPONSORU, YARDIMCISI
ASLAN OZAN! IMG_20190131_213652.webp

Beyler, gözünüzü seveyim Y.Selim gibi her duyduğunu haber yapıp orta yollu konuşup, yok yönetim yan çizdi, yok vazgeçtik, Trezeguet gelebilir deyip sonra gelmeyecek diyen medya maymunlarını takip etmeyin. Duyum işini bu tarz adamlar yapamaz. Ya gazeteci olmak gerek ya yönetime yakın olmak gerek. O yüzden her duyduğumuza inanıp gaza gelmeyelim, beklentiyi yükseltmeyelim ve her habere itibar etmeyelim. Yorucu, stresli, sinir bozucu geçmiş olabilir; belki yönetimimizin beklemesi puan kaybına sebep olacaktı ve bunların anlamı kalmayacaktı. Ama hiçbiri olmadı ve harikulade bir transfer sezonu geçirdik, gerek maddi açıdan, gerekse de oyuncu kalitesi açısından.
renktaş gelen her isimde net konuştun emre mor hariç görüşebildin mi bu konuda ne diyosun?? albayrak madridde emre mor 22:30 da açıklanacak yazan biri var ne diyosun bu konuda??

Diagne - Boy: 1,93 m
Luyindama - Boy: 1,91 m
Mitroglou - Boyu: 1,88 m
Marcao - Boy: 1,85 m

Kuleler hazır mı ?

SON DAKİKA: BB Erzurumspor, transferi Eren Derdiyok'u kadrosuna katarak kapatmak istiyor. Tecrübeli golcüye 1,5 yıllık sözleşme teklif edildi, anlaşma yakın. YellowRed Post on Twitter

Aslanım benim arenada coşacak coşacak. Siz kötülemeye devam edin ? diagne den fazla atarsa da şaşırmayın aman ha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt