Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam, inan öyle bir durum olsa ben de paylaşmazdım, ne zaman kesin olarak bitti haberini aldım o zaman paylaştım. Zarar vereceğini bile bile hiçbir haberi paylaşmadım ve paylaşmam da zaten. Ama aldığım haberlerin heyecanını, sizlerin de bu yorucu süreçte öğrenmeniz gerektiğini düşündüğümden ve zarar vermeyeceğine emin olduğumdan paylaştım hemen. Teşekkür ederim güzel sözleriniz için
Kardeşim diğer dönemlerde de inşallah kesin olmadan, zora sokmadan bize üzülüp bilgi paylaşmazsın. Biz söveriz sayarız ama mühim olan Galatasaray. Herşey tamam olunca bağrımıza yine basarız ?

Beyler trezeguet gelmesi lazım sene sonu Onyekuru böyle giderse 20 25 ister everton feghouli satılması büyük ihtimal maaş yükünden dolayı trezeguet al şimdi alissin takıma seneye as oyuncusu yaza bırakırsak isler karışır daha fazla para çeker paşa fener felan araya girer avrupa klüpleri oyuncu istiyorken bir yolunu bulup almaliyiz.

Muslera
Mariano.. Luyindama.. Marcao.. Nagatomo
Fernando.. Ndiaye
Trezeguet.. Feghouli.. Onyekuru
Diagne

Belhanda, Akbaba, Sinan, Mitroglou, Yunus

Aykut İnce: "Galatasaray’ın Trezeguet bilgisi geldi. Araştırıyoruz."

Emre Kaplan: "Trezeguet, Galatasaray’ı istiyor zaman daraldı ama imkansız değil."

2 hafta sonra Trezeguet'in kadro dışı kaldığını görür gibiyim.

adamsin be nizispor
sonradan ayari yedik
ama iyi yedik
harbi

Yabancı sınırı gelse bile iki seneden önce mümkün değil, fenerliler yerli çöplerini alıp bi taraflarına soksunlar biz çatır çatır oynayan takımımızı rahatlıkla izleyecez en az iki sene

Çok deli takım olduk be!

Ligde çok iddialı konuma geldik bence şu kadro ile. Avrupa Liginde de şansımız olduğunu düşünüyorum.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yabancı sınırı değişebilir sıkıntı yok. Mevcut sözleşmelere göre zamana yayılır sınırın düşürülmesi. Kimse hadi seneye sınır bu diyemez. Bunu diyebilmeleri için yapabilecekleri tek şey diyecekler ki fazla oyuncularınizin yada sözleşmesini fesih etmek istediğiniz oyuncuların tazminatlarını ve zararlarinizi federasyon karşılayacak seneye şu kadar yabancı sınırı vardır. Aksi halı mümkün degil

Yapma Omer. Burasi Almanya Fransa filan degil. 1 gecede playoff gelmis sike yapanlarin dusurulmemis oldugu bir yerden bahsediyoruz. Koc bosunami sabah aksam agir abilerle gorusme yapiyor. Birak onumuzdeki seneyi 3 saat sonra bile getirirler siniri. Burasi Turkiye.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

transferleri kapattik gibi

gun gecmiyorki NKFVAS sozu dogrulanmasin

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

A Spor'da fenerli yorumcu: ''Serdar-Sadık defans hattı geçilmez bir hat oldu.''

Ezikliğin nirvanasını yazıyor asdasdsda<

Nasil aldi lan bunlar bu Zajc demen elemani? En son Lazio alacak deniyordu? Hayirsiz olsun

sınırlama gelemez gelmemeli

elimizden ne geliyorsa yapmalıyız izlemem ben vasat yerlileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt