Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindama standart liege de çok seviliyormuş,kendisinin de orayı çok sevdiği belli o yüzden ordan buruk ayrılması normal. Trabzon maçında 50 bin kişiyi tribünde görünce burukluk falan kalmaz :D

Arkadaşlar bu Fener in yaptığı yerli transferler boşa yapılmadı !

Medya yabancı sınırı algısı yapmaya devam edecek. Ya bunlar hiç akıllanmayacak mı ?

Bu konuda Beinsports a güveniyorum. Buna izin vermeyecekler.

Kulüpten sert ve net cevaplar verilmeli bu yabancı sınırı peşinde koşanlara.

Evet arkadaşlar bir transfer nöbeti dönemi bitiyor. Dönemin ortasında dahil olmama rağmen sizinle bu nöbette olmak güzeldi. Bundan sonrada inşallah takımımızın başarılarını beraber kutlarız. Şampiyonluk ve avrupada başarılı bir ikinci yarı bizi bekliyor.

Nasıl antipatik oldu onun bunun cocukları 2 sene sonra piyasada yoklar yalamazlar sizi size destek olan herkesin aminko.

bu fener kap bildirimi yaptı mı transferlerini

Transfer sezonu kapandı. Alınan oyuncular takımımıza hayırlı olsun. Katkı saglarlar umarım. İyi geceler

Transferlerimizin taraftarımıza klübümüze futbolcularımıza hayırlı uğurlu olması ve Türkiye ligi ve Uefa kupası ile son bulmasını dilerim. Forumdaki tüm dostlarıma sinerjileri için teşekkürler. Sağlıcakla....

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar bu Fener in yaptığı yerli transferler boşa yapılmadı !

Medya yabancı sınırı algısı yapmaya devam edecek. Ya bunlar hiç akıllanmayacak mı ?

Bu konuda Beinsports a güveniyorum. Buna izin vermeyecekler.

Kulüpten sert ve net cevaplar verilmeli bu yabancı sınırı peşinde koşanlara.
Olucağını zannetmiyorum ama hadi diyelim oldu elimizdeki topçuların hepsi para eden adamlar ,bazılarını satıp piyasadaki en iyi yerlileri toplarız...

Galatasaray'ın uzun süre peşinde koştuğu Alan Carvalho, takımıyla çıktığı son idmanda ciddi bir şekilde sakatlandı. Brezilyalı futbolcunun uzun süre forma giyemeyeceği belirtiliyor. [ArabNews]

Beter ol lan dallama

Bu Apo ile Cengiz pazardan kıçlarına don bile alamazlar derken,adamlar bir sürü futbolcuyu donları ve içindekilerle birlikte aldılar,
Koskoca bir tebriği hakediyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt