Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aziz Yıldırımı dövmüşler bu arada...

Beyler bu hafta Sneijder gelirse, 2. hafta Beşiktaş maçına yetişir mi?

Perşembe akşamı gelir, cuma namazını müteakip imzayı atar, akşam paşa maçını izler sonrada izinli olarak (eşyalarını toplamak ve arvadını getirmek için) geri gider pazartesi de takıma katılır.

:b5:

Re: Transfer Nöbeti

Kamil abi onların çakmak meselesi vardi ne oldu :D

Sneijder gelirse 433/4231/4141 mi oynariz yoksa Ter im 41212 mi onynatir sneijder+cift forvet ? (:

Son dakika |

Telefonum bataryası zayıf !

şeref aydın gelse de bizi bilgilendirse keşke.

sola marko marini alalım. chelsede oynayamayacak o belli. bu yarı dönemde olmasa bile seneye almak lazım. ayaklarına hakim ve teknik.

Terimden Atiile Gökceye aciklamada bulunmus

92.3 LİG Radyo'da yayınlanan, Mehmet Ayan'ın sunduğu ve spor basınının duayen ismi Atilla Gökçe'nin katıldığı Spor Hayattır programında Galatasaray'ın Sneijder transferini değerlendirdi. Bu süreçte sessizliğini koruyan Galatasaray'ın hocası Fatih Terim ile yaptığı görüşmenin detaylarını da anlattı.

Atilla Gökçe, "Fatih hocayı bugün aradım ve sohbet ettik. İnsani sohbetimizde gazeteci olarak sadece yanında Ali Yavaş'ın olduğunu öğrenince, Azerbaycan'a giden Yavaş'ın Galatasaray'a döneceğine mi işaret bu durum diye sordum o da bana "Neden olmasın" dedi" diyerek Galatasaray'ın eski alt yapı sorumlusunun sarı-kırmızılı takıma dönebileceğini ifade etti.

Sneijder transferi konusunda yöneticilerin Fatih Terim'e "Önce Sneijder'e imza attıralım sonra diğer isimlerin transferi ile ilgili görüşeceğiz" dendiğini söyleyen Gökçe, "Sneijder pastanın çileğidir. Ancak esas ana karakter olacak oyuncular (sol bek ve stoper) alınmadıkça olmaz. Ünal Aysal benim gücüm var diyor ve bunu göstermek istiyor. Ama bunu yapmasına gerek yok. Zaten güçlü biri. Ancak sanırım yani tahmin ediyorum gerek etrafındaki danışmanları, profesyonelleri ya da bazı basın mensupları başkana böyle davranması yönünde telkinlerde bulunuyor" ifadelerini kullandı.

Atilla Gökçe, Fatih Terim'in sessizliğini ise "Fatih hoca ipek böceği misali kozasını örüyor. Emekle, sabırla, hırsla, inançla örüyor. O kozadan eğer Şampiyonlar Ligi'nde bir Schalke turu çıkarsa, o zaman hoca konuşur. Çünkü şu anda Galatasaray'a zarar verecek şeyler söylemek istemiyor. Zamanında buna benzer bir durum Fatih hocaya Hakan Şükür'ün gidişi hakkında sorulmuş ve oldukça ilginç benzetmeler yapmıştı. Yani hoca konuşur. Ara başlıkları verir ve sonra bunların altını doldurur" şeklinde yorumladı.

Hocanın Sneijder'i istemediği yönündeki iddiaları da değerlendiren Gökçe, "Fatih hoca elindeki her oyuncuyu oynatır. Gerekirse takımı gerekirse de Sneijder'i dönüştürür ama oynatır. Hodri meydan diyorum. Ayrıca Fatih Terim'in bugüne kadar çalıştığı bütün büyük oyuncular hocadan övgü ile bahseder. Buna Milan'da kavga etti dedikleri Maldini de dahildir" diyerek bu söylentilerin doğru olmadığını ifade etti.

Canı sıkılanlar TRT SPOR''da R.Madrid - Valencia maçı var :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt