Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube;Xs8ejr75Dao]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Xs8ejr75Dao[/video]

Bunu bir arkadaşımız rasim ozan kütahyalının twitterına göndersin ve ikili oynayan sinan engine izletsin ALLAH aşkına midem bulanıyor bu sinan enginden.Rasim ozaman belki de bize yardımcı olabilir

Beyler hayırlısıyla sneijder transferi olsun da, sol bek ve stoper için geçen adaylar şampiyonlar ligi kalitesinde değil. Serdar aziz, aykut demir ve ömer. Serdar taşçı olsa cl yi kaldırabilir. Sol bekte ise carlinhos kumar bence. brezilya liginden gelen topçuların tutmama riski var avrupada. Bence daha sağlam tecrübeli adamlara yönelmeliyiz. Stoperde Toure semihin gelişimine de katkısı olur ujfa reis gibi, solbeke cole, adriano, realden coentrao kiralık fln olabilir

Pıhhh pıhhh... Kuleden TK-257'ye... İnebilirsin :)

Yarın divan kurulundan sonra açıklanır eğer Sneijder - İnter arasındaki sorun çözülmüşse.

transfer yok beyler

Bunu bir arkadaşımız rasim ozan kütahyalının twitterına göndersin ve ikili oynayan sinan engine izletsin ALLAH aşkına midem bulanıyor bu sinan enginden.Rasim ozaman belki de bize yardımcı olabilir

dün gece twittledim o rasim diyen kisiye. hemen ardindan su cekilde twitt ati " Fenerbahceli kardeslerime de belhanda transfer hayirli olsun. bitti gibi".

bana cevap yazmadigi gibi arkasindan bu cekilde haber yolamasi piyasaya bu cekilde hersey anlatiyor galiba.

ozan rasim dün sniedjer uçakta diyen deilmi hehe

Benim F5 bozuldu, fare tık + enter'a geçtim.

Gel be Sneijder :)

hadi be sneijder yeni başlıkta açılmışbu başlıkta gel artık

HAKAN

Lucas Piazon zu Malaga

Bence bu transferlerin hiçbiri Sneijder transferinden zor değil tamam hepsinin bir anda olması zor ama en azından defansta bir tane tecrübe abidesi adam olsa eboueyle birlikte toplarlar. 3 tane tecrübesiz hataya zorluyor takımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt