Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Radyospor - 'Sneijder'le değil takımla ilgilenin'

sedat dogan baskandan bilgi almis persembe yada cuma bitecek diyor

Sedat doğan böyle birşey dedi mi bilmem ama Oğuz Altay başkan'dan aldığını söyleyerek aynı şeyleri söyledi Perşembe veya Cuma gelecek de dedi hatta..

Yalan dolan hepsi..

HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ya değilse? :lol:

Cevap: Transfer Nöbeti

Valla ben geçen hafta yöneticilerin yaptığı bugün geliyor, yarın bitiyor açıklamaları hariç transferde bir yanlışlık görmüyorum. Kaldı ki 1 haftada bitmesi de çok zor zaten. Gerekirse 31 Ocak'ta gelsin. Sneijder gelsin de..Carlinhos ve stoper de şu haftasonuna kadar bitsin yeter.

Ali Durust u bekleriz bi o konusmadi : :asd:

ali_durust_555.jpg

Valla en Reis´i de bu ya. Bizi costurmuyor belki, ama kulüp icin en uygun yönetici Ali Dürüst. Isi biliyor

Transfer Nöbeti

Sence bu kadro iyi mi?Engin'nin toparlandığını sanmıyorum.Aydın zaten bir maçın 5 dakikasında oynar, oynamaz.İleride topla kavga eden 2 forvet.Tek umudum Elmander Melo ve Hamit'in 2. yarıya formda girmesi.

Bence elimizdeki en iyi kadro bu Afrika Kupası bitene kadar, çok da kötü olduğunu düşünmüyorum. Ben Aydın ve Yekta'nın kanatlarda etkili olacağını düşünüyorum. Elmander ve Emre (ofansif orta saha oynatılmadığı müddetçe) en az umutlu olduğum isimler. Elmander bu sene hiç yok, olacak gibi de görünmüyor. Son hazırlık maçında dahi rezaletti.

Merhaba :-)

Yogunluktan oturu fazla giremiyorum. Ancak firsat bulabildikce girip bir seyler karaliyorum. Anlayisla karsilarsaniz sevinirim.

Sneijder meselesi minimum(istanbul'a gelisi vs.) 1-1.5 hafta daha uzayacak gibi. Zira oyuncunun bizden baska x kulubu secme gibi bir sansi yok.

Oyuncu eninde sonunda formamizi giyecek. Bugun biz G.Saray taraftariyla dalga gecen idiotlar, zamani gelince yine g.t olacaklardir. Zaten aliskinlar :-)

Sevgilerimle,

Arkadaşlar adamın italya basınına yaptığı açıklamaların anlamı şu; Galatasaray ile para sorunu olmadığını ama zannedersem onun için hemen evet diyebileceği bir takım olmadığını ima ediyor. Hala kendince daha iyi olduğunu düşündüğü takımlardan teklif bekliyor gibi...

Kendine göre belki haklıdır ama galatasarayı bütün avrupa gözünde sanki bir katar takımına çevirdi. Bu saatten sonra da bu kafayla bu adamın bize faydalı olacağını zannetmiyorum. İnsanın beğenmediği istemediği biriyle para için evlenmesi gibi keşke yönetim vazgeçtiğini interle yapılan sözleşme tarihi bitimi olan 15 inde açıklasaydı az zararla sıyırmış olurduk.

Şurda hiçbir yöneticinin yada gazetecinin yaptığı açıklamadan sonra düşünce paylaşmadım.

Ama sneijder kendisi bekliyorum düşünüyorum dediğine göre ikna problemi var.

Anlaştım diyor bakın anlaşma tamam ama aga da şu türkiye'ye gelme mevzusu var ya... hepsi bu vallahi hepsi bu.

Yogunluktan oturu fazla giremiyorum. Ancak firsat bulabildikce girip bir seyler karaliyorum. Anlayisla karsilarsaniz sevinirim.

Sneijder meselesi minimum 1-1.5 hafta daha uzayacak gibi. Zira oyuncunun bizden baska x kulubu secme gibi bir sansi yok.

Oyuncu eninde sonunda formamizi giyecek. Bugun biz G.Saray taraftariyla dalga gecen idiotlar, zamani gelince yine g.t olacaklardir. Zaten aliskinlar :-)

Sevgilerimle,

aleykum selam

Sneijder meselesi minimum(istanbul'a gelisi vs.) 1-1.5 hafta daha uzayacak gibi. Zira oyuncunun bizden baska x kulubu secme gibi bir sansi yok.

Sevgilerimle,

Yandik. Gecmis olsun. Nöbet biter

Sevgilerimle,

Aga ben anlatıyom sabahtan beri gelcek merak etmeyin sabırlı olun diye dinlemiyorlar sen birşeyler söyle de sakinleşsinler yaa..

Sevgilerimle,

Güzel haberler vardır umarım, genelde umutsuzluk hakim çoğumuzda:o

Sneijder yonetime net olarak paravan olmustur , son dakikaya kadar taraftari uyutup gene isin icinden cikacaklar

schneider yada Şinayder diye söylenmiyor. adamin ismini dogru düzgün söyleyemiyorsunuz daha arkadaslar. biyriiinnnn video [video=youtube;-Rec6VPbiTc]https://www.youtube.com/watch?v=-Rec6VPbiTc[/video]

La ne adamsınız Biz Hollandalımıyız adamınismini söyleycez şınayder de geç Allah Allah

Sevgilerimle,

gelmesi tamam uzayabilir de. aciklansa artik diyoruz ? :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt