Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

stoper yok yedek stoper hic ZAN olabilir mi koskoca Galatasarayda?:SS:

Olasılık Hesapları..(Sezai kardeşe özenerekten :) )

Bi okuyun bakalım...

Şınayder : Hacı tamam size eyvallahım var gelicem size ama kalan parayı almam lazım kulüpten..

GS : Ne kadar alacağın ??

Şınayder : Var hacı var 1-2 sıkıştı oraya işte, siz verir misiniz ?? :trollface:

GS : Bizim çıkacağımız nokta burası üstüne veremeyiz..

Ş : Tamam o zaman rica etsem resmi açıklamayı yapmayın..

GS : Eee at imzanı neden açıklama yapmayalım, alacağın varsa en kötü Fifaya başvurur alırsın..

Ş : Hacı benim derdim inter ile değil, başkanı olacak o at hırsızı ile, onun yüzünden kulüpten, yanlış anlamayın ama zorla uzaklaştırılıyorum, bugüne kadar medya üstünden astılar kestiler, paramı düşürmeye çalıştılar, en sonunda kadro dışı bile bıraktılar, bende inada bindirdim, o zaman bırakmadım parayı, şimdi niye bırakayım?? Eğer fifalık olursam karşıma interi almış olucam, bunu yapmak istemiyorum, ayrıca yarın bigün kariyerimde teknik direktör olma hayalim var, sırf bu adam yüzünden interin üstünü çizmek ve interinde benim üstümü çizmesini istemiyorum..

GS : Tamam, bir an önce çöz problemlerini, bizde ciddi bir kulübüz, çok fazlada bekleyemeyiz..

Ş : Eyvallah..

Olabilir mi?? Olamaz mı???

1 - 1.5 hafta sürecek ve oyuncunun baska kulub secme sansi yok demek Snyder ile ANLASMADIMIZ demek oluyor.

Son dakikada Bi buyük takim ciksa oraya gidicek demek .

Yani Snyder ne bizde ne garantie gelecek ne baska birsey.

Dünkü görüşme ne oldu ıtalyaya yönetici gidecekti şeref bey

En saglam 1-2 yöneticini, menejerini yollarsin oraya kamp kurarlar. Cümle alem mi ugrasiyorsunuz be kardesim?

Nerde diger transfer? Hadi Sneijder büyük isim, marka falan filan. Nerde defansa takviye ya?

Bunlar bazi seyleri cok hafife aliyor. Ilk 4 hafta fikstürün en zor dönemi bizim icin ve biz bu dönemi eksik ve takviyesiz gecirecegiz.

Allah akil fikir versin bunlara ne diyeyim. Kurumsallasma :) Hi hi..Evet

şerefın dedıgne göre başkanınn ve oguz altayın sözlerı kocamn bır yalannnn ben inanmıyorum reisn son yazdıgına kıme ınanacagımzıda şaşırdıkya oda var:):):)

Seref Aydın'ın dedikleri ile Oğuz Altay'ın dedikleri arasında nasıl bir farklılık buldun acaba okuduğunu anlama kişiden kişiye bu kadar mı değişir ya.. Herkes başka birşey anlıyor..

Galatasaray taraftarıyla dala geçiliyor resmen arkadaş. yuh olsun be. sizin yapacağınız transfere ben....

bi adamı alamk istiyorsan önceden hazırlığını yaparsın, futbolcunun menejeri aracılığıyla bi yoklarsın, futolcunun geleceğinden emin olduktan sonra klübüyle oturup işi bitirirsin. neymiş efendim çok büyük yıldızmış da haftalar aylar sürüyomuş da banane kardeşim yansıtmayın bu duruma taraftara. gizli yapın ne yapıyorsanız. nedir kardeşim bu rezillik önüne gelen açıklama yapıyor

Merhaba :-)

Yogunluktan oturu fazla giremiyorum. Ancak firsat bulabildikce girip bir seyler karaliyorum. Anlayisla karsilarsaniz sevinirim.

Sneijder meselesi minimum(istanbul'a gelisi vs.) 1-1.5 hafta daha uzayacak gibi. Zira oyuncunun bizden baska x kulubu secme gibi bir sansi yok.

Oyuncu eninde sonunda formamizi giyecek. Bugun biz G.Saray taraftariyla dalga gecen idiotlar, zamani gelince yine g.t olacaklardir. Zaten aliskinlar :-)

Sevgilerimle,

Slm seref,

acaba baska transfer icin ugrasilmiyormu camiamizda. sneijder iyi hos hepimizin istedigi oyuncu ama asil sorun sol bek veya stoperdeyken niye o konuda calismalar duyulmuyor veya yapilmiyor?! bu soruyu bir cok Galatasaray li sorugulamkda diye ben size sormak istedim acikcasi. sneijder transferi bitene kadar baska transferler ugrasmayacaz aciklamar gecerlimi yönetim tarafindan. öyleyse sizin verdiginiz sneijder transferin bittis tarihen bakarsak diger transferlere zaman kalmamis olur...

Aha Şeref gelmiş, kimse okumaz o zaman yazdığımı :o hehehehe :)

Kasimpasa hepinizi ruyadan uyandirinca gorurum Sneijderi

Seref Aydın'ın dedikleri ile Oğuz Altay'ın dedikleri arasında nasıl bir farklılık buldun acaba okuduğunu anlama kişiden kişiye bu kadar mı değişir ya.. Herkes başka birşey anlıyor..

oguz altayın açıklarımı sen okumadın sanırm kardeşm ııyı oku anlarsın şeref resi ne dıyor o neıdyorrr

Seref sen diyordun yöneticiler Italya'ya gidecek, ama giden yönetici olmadi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt