Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya sanki transferleri Şeref yapıyorda adama sallıyorsunuz. hiç bir zaman birşey gözetmeksizin bildiği bir şey varsa paylaştı. Yaptığınız ayıp

Zamani gelince burada terbiyesizlik yapan yaslari 28-40 arasinda degisen terbiye yoksunu arkadaslar hakkinda guzel bir metin yazacagim.

İyi günler.

Olursa bi Sneijder transferi olacak başka transfer olmayacak gibi bi hava var.

bi diyor adam geldi bir diyor 1 -1.5 hafta var

o zaman niye bitti diyorsun , patlamaya devam
b

Bittiği falan yok adam son ana kadar İngiltereden vs. kulüp arama peşinde bence bu açıklama doğruysa şınayder transferi bizim için bitmiştir. Bu saçmalığa bir an önce son verip ihtiyacımız olan mevkilere transfer yapmalıyız. Bu kadar beceriksizlik görmedim. Taraftarlarımızla resmen oyun oynuyorlar. :mad:

biri bizi uykudan uyandırsın bızımle çok pıs bir oyun oynanıyorr

istifa.JPG

Neden? Şampiyon olduk, yine lideriz ve CL'de tur atladık diye mi?

Bence ironi.Tbi sende tecahül-i arif sanatı yapıyor olabilirsin

Zamani gelince burada terbiyesizlik yapan yaslari 28-40 arasinda degisen terbiye yoksunu arkadaslar hakkinda guzel bir metin yazacagim.

İyi günler.

ya sen onlari takmasana seref, biraz beyin firtinasi yapalim, mesela diger transferler, mesela sneijderin gecikmesi falan

yönetim görüşmeler sonlandırılmıştır kap yazı gönderse çok mutlu olucam pirinç giderken evdeki bulgurdan olacaz sonunda

Yönetime sallayanlar ağır transfer taraftarı

oooh kıvır yandan yandan

bAYTgvbOR2wYL96eu68cTkQ57YgJNzPloG6LhwID+e0gvTWruThmU1zZrm780cAZP8XhjyZ6yTh3HUAAAAASUVORK5CYII=

Millet baya gergin bu günlerde. Twitter beyaztv ciler derken yöneticilerin tutarsiz aciklamari ve sayre..Bu taraftar bunu hak etmiyor vallahi. böyle transferi icine ben af edersinizde bilmem ne edeyim. 40 yilda bir dünya stari alacaz dedik oda kursagimizda kaldi cidi cekilde artik. gelse sevinmeyecek duruma geldim :SS:

arkadaşlar burdaki herkese sesleniyorum..

yılbaşı öncesi liste-oyuncu araştırması herkes anlayışla karşıladı dedik

liste dendi, verildi. koskoca 10 gün geçti. snejder dışında tık yok.

kusuruma bkamayında, fanatik haberide yalanlanmış değil.. biz bu transfer politikası ile çok canımız yanar.

bari başka isim olsa en azından onla zaman geçerdi. geliyormu gelmiyormu diyeee

bir transfer yüzünden hem takımın hemde taraftarın dengesi bozuldu. kasımpaşa maçı facia olabilir allah korusun

Fatih Terim´i yönetim koruyacagina Hayri Kozak koruyor iyi mi? Fanatik´in mansetini göstermis Aysal´a. Bakalim ne diyecek. Cok merak ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt