- 16 Haziran 2010
- 204.455
- 156.650
- 6.838
Cevap: Transfer Nöbeti
stoper yok yedek stoper hic ZAN olabilir mi koskoca Galatasarayda?:SS:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
he tamam senin dedigindenEvet yönetim bugüne kadar gördüğüm en başarısız en aciz yönetim.. :yenieek:
Evet yönetim bugüne kadar gördüğüm en başarısız en aciz yönetim.. :yenieek:
La ne adamsınız Biz Hollandalımıyız adamınismini söyleycez şınayder de geç Allah Allah
şerefın dedıgne göre başkanınn ve oguz altayın sözlerı kocamn bır yalannnn ben inanmıyorum reisn son yazdıgına kıme ınanacagımzıda şaşırdıkya oda var![]()
Merhaba :-)
Yogunluktan oturu fazla giremiyorum. Ancak firsat bulabildikce girip bir seyler karaliyorum. Anlayisla karsilarsaniz sevinirim.
Sneijder meselesi minimum(istanbul'a gelisi vs.) 1-1.5 hafta daha uzayacak gibi. Zira oyuncunun bizden baska x kulubu secme gibi bir sansi yok.
Oyuncu eninde sonunda formamizi giyecek. Bugun biz G.Saray taraftariyla dalga gecen idiotlar, zamani gelince yine g.t olacaklardir. Zaten aliskinlar :-)
Sevgilerimle,
La ne adamsınız Biz Hollandalımıyız adamınismini söyleycez şınayder de geç Allah Allah
Seref Aydın'ın dedikleri ile Oğuz Altay'ın dedikleri arasında nasıl bir farklılık buldun acaba okuduğunu anlama kişiden kişiye bu kadar mı değişir ya.. Herkes başka birşey anlıyor..
Yoruma bak.
Sen de Türk'sün ama yazı yazmayı zor beceriyorsun.
Yabancılar senin ismini Şemih diye söyleseler hoşuna gider mi?