Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ooo ünal başgan 7.5 a anlaştık dedi ve sneijdere yıllık ücret 5.5 dan az dedi galiba 4. 4.5 civarlarında

7,5 m ye interle anlaşmışız. şınaydere de 5,5 değil dahas aşağı bi maaş teklif etmişiz.

Ünal Aysal: "Fatih hoca ile aramızda herhangi bir sorun yok."

Ünal Aysal: "Inter ile 7.5m€'ya anlaştık. Sneijder'ın peşinden koştuğumuz falan yok."

Sneijder 7,5

Amrabat 8

S.Aziz 10

Tüpçü senin Allah belanı versin

Sneijder gelmez artik iyice ayyuka cikti artik.Bernard'i alalim ,bide defans yeter biktik Sneijderden daha gelmeden.

Genel olarak antu'dan gelen kuşlar öyle yazıyor.Eğer gerçekten Galatasaray'lı isen zor bir şey değil büyük harfle yazman.

benim GALATASARAYLIMI kulübümüzün ismini nasil yazdimi göstermez yane ölcemez !

ben o kadar koyu ve kalpten icten bir galatasaraylim ki, tahmin edemesin !

o yüzden, renktas, kapatalim bu konuyu. iki galatasarayli kavga etmesin. günah'tir bence.

daha iyi takimizi bütün enjerimizle destekleyim.

Ünal Aysal: "Şeffaflığı ilk geldiğim günden beri savunan, bunun olmadığı yerde başarı olamayacağını savundum."

Unal Aysal : "Sneijder 5.5 Eur'nun daha altinda 7.5 M Eur ile Interle anlastik. "

Ünal Aysal: Oyuncunun peşinden koşmuyoruz. Inter ile anlaşmamızı yaptık, oyuncuya teklifimizi yaptık. Şimdi oyuncu karar verecek.

Başkan baya gergin görünüyor.

sneijder ile anlaştığımız falan yok yani bu açıklamardan anladığımız

Ya iyide şimdi Oğuz Altayın söylediği şeylerle başkanın söyledikleri zıt olmuyor mu..Oğuz bey kesin anlaşma dedi..Başkan anlaşma yok bekliyoruz diyor..Oğuz Altay resmen yalancı konumuna geldi şuan

Başkan bile açıklamış daha kararını vermemiş...

Yahu koca klüp yönetiyorsunuz Sneijder ile yattınız Sneijder ile kaktınız..

Nerde stoper nerde solbek ?

"oyuncun pesinden falan kostugumuz yok kendi hesabını yapıyor.Basın baska haber bulamadıgı için hep bu yöne saldırıyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt