Cevap: Transfer Nöbeti
Elmanderi hoca istememişti geldikten sonra beğendi ayrıca bu yönetimi sevmiyor olabilirsiniz ama insafsızca eleştirmek başka bir şey taraftar neden geçen senelerde o kadar kombine forma almadı cevap basit başarıyla alakalı kimse yeni yönetim geldi ünal başkan iyi adama benziyor hadi kombine alalım demedi. Tamam eleştirmek iyidir ama doğru kaynaklara dayanarak eleştiri yaparsak yapıcı oluruz amaç zaten eleştirmek değil saldırmaksa ona diyecek lafım yok tabi.
40000 kombine almış taraftar .hiçbir dönemde satilmadigi kadar forma satılmış .ekonomik olarak katkıda bulunulmuş .selçuk ınan ,hamit,eboue,elmander gibi en önemli oyuncuların transferlerini yönetim değil teknik direktör halletmiş ya da bir önceki yönetim almış .hiç transfer yapmayacağız deseniz mutluyduk biz.hiç kohusmasanizda mutluyduk .basina bukqdar malzeme veren bu kadar çelişkili açıklamalar yapan taraftarının olmayan bi transfer için havaalanına kadar gitmesine neden olan yönetim Suçludur ...% 95 nedir arkadaş hiçkimseye açıklama yapma kulübüyle oturuyorum goruuyirum deme .sen gs tv de çıkıp moratti ile görüştüm demesen kim bilecek .bana kimse kap demesin madem kaptan korkuyorsun o zaman gorustugun gün açıkla bunu .
Elmanderi hoca istememişti geldikten sonra beğendi ayrıca bu yönetimi sevmiyor olabilirsiniz ama insafsızca eleştirmek başka bir şey taraftar neden geçen senelerde o kadar kombine forma almadı cevap basit başarıyla alakalı kimse yeni yönetim geldi ünal başkan iyi adama benziyor hadi kombine alalım demedi. Tamam eleştirmek iyidir ama doğru kaynaklara dayanarak eleştiri yaparsak yapıcı oluruz amaç zaten eleştirmek değil saldırmaksa ona diyecek lafım yok tabi.