Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

40000 kombine almış taraftar .hiçbir dönemde satilmadigi kadar forma satılmış .ekonomik olarak katkıda bulunulmuş .selçuk ınan ,hamit,eboue,elmander gibi en önemli oyuncuların transferlerini yönetim değil teknik direktör halletmiş ya da bir önceki yönetim almış .hiç transfer yapmayacağız deseniz mutluyduk biz.hiç kohusmasanizda mutluyduk .basina bukqdar malzeme veren bu kadar çelişkili açıklamalar yapan taraftarının olmayan bi transfer için havaalanına kadar gitmesine neden olan yönetim Suçludur ...% 95 nedir arkadaş hiçkimseye açıklama yapma kulübüyle oturuyorum goruuyirum deme .sen gs tv de çıkıp moratti ile görüştüm demesen kim bilecek .bana kimse kap demesin madem kaptan korkuyorsun o zaman gorustugun gün açıkla bunu .

Elmanderi hoca istememişti geldikten sonra beğendi ayrıca bu yönetimi sevmiyor olabilirsiniz ama insafsızca eleştirmek başka bir şey taraftar neden geçen senelerde o kadar kombine forma almadı cevap basit başarıyla alakalı kimse yeni yönetim geldi ünal başkan iyi adama benziyor hadi kombine alalım demedi. Tamam eleştirmek iyidir ama doğru kaynaklara dayanarak eleştiri yaparsak yapıcı oluruz amaç zaten eleştirmek değil saldırmaksa ona diyecek lafım yok tabi.

ben başkanın '' emir komuta zinciri '' söylemlerine %100 katılıyorum bu şekildede olmalı zaten

Baskan bile Sneijder'in geleceginden emin degil siz kolpa duyumculara prim veriyorsunuz :yenieek:

Ya iyide şimdi Oğuz Altayın söylediği şeylerle başkanın söyledikleri zıt olmuyor mu..Oğuz bey kesin anlaşma dedi..Başkan anlaşma yok bekliyoruz diyor..Oğuz Altay resmen yalancı konumuna geldi şuan

Anlaşma var dese ceza da var

Ya iyide şimdi Oğuz Altayın söylediği şeylerle başkanın söyledikleri zıt olmuyor mu..Oğuz bey kesin anlaşma dedi..Başkan anlaşma yok bekliyoruz diyor..Oğuz Altay resmen yalancı konumuna geldi şuan

anlastık diyemez abi ya dediği an resmi ağızdan çıkmıs gibi oluyor kendi hesabını yapıyor dediğide inter ile alacak verecek

anlastık demesini beklemeyin lütfen

diyemez kardeşim diyemez KAP olayı ne olacak o zaman ? Ama dolaylı yoldan anlaştık diyor işte..

Az önce Sedat Doğan için dedik ki resmi açıklama yapılmadan anlaştık demez diye..

Şimdi başkan aynı şeyleri söyledi diye kesin anlaşılmadı o belli falan deniyor

Neyse en iyi fazla buraya uğramamak insanların psikolojisi iyice bozulmuş anlaşıldı..

Benim anladığım paşa gönlüne kalmış

aynen öyle teklifi sunduk bekliyoruz diyo yani hergün ilteşimde falan değiliz peşinden koşmuyoruz dedi başkan doğrusuda budur tabi ama cvp ne zaman gelicek biz ne zaman alternatiflere yönelicez asıl mesele bu

Başkan Sneijder ile anlaştık dese ceza yiyecek. Bunu bile bile neden desin.

Zaten şimdi açıklayacak olsaydı Oğuz Altay'a onları yazdırmazdı değil mi?

Abicim ben borsanın dibindeyim yıllardır..Manüplasyon ve ceza yemek başkan ağzından olmazillaki..Eğer birisi başkanla konuştum bana yüzde yüz anlaştık dedi diyorsa ..Herhangi bir soruşturmada Oğuz çağrılır sen niye böyle dedin der "Orda ya başkan dedi der"yada "ben salladım" der..Üçüncü seçenek yok..

yav neyse ne 10 gun gec ogrenirim , gene de millete yalvarmam abi duyum abi diye

serefe yalancı derler adam taa kaç gün önce 7.5m€ dedi

herkes isine geldiği gibi

Yalnız diğer transferlerle ilgili hiç soru yok.

Hoca kırgın ise belki buna kırgındır. Sneijder'in gelmesine değil de diğerlerinin gecikmesine veya alınmayacak olmasına.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt