Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler de gerekli cezaları alacaktır.

Konu 1-2 dakika içinde açılacak ve bu uyarıdan sonra hala konu dışı konuşanlar olursa konudan uzaklaştırılacaklar.

Konuyu dağıtmadan devam edelim lütfen;

tumblr_lbjzd23fss1qbzf0vo1_r1_500.gif

Arkadaşlar forumda din, siyaset gibi konuları tartışmak yasak!

Konu dışı tartışmalarda bulunmak da yasak ve ceza sebebi!

Konu dışı tartışmalara dahil olanlar ceza alacaklar! Son uyarı!

tumblr_m7vu1jLWCP1qj43juo1_500.gif

Medjanin büyük bölümü ya tüpcünün elinde yada azizin elinde. bize cikan haberlerin 100 de 95i yalandir ve tek maksati vardir. bizi yipratmak ve saf taraftarimizda buna inandirarak komple icimizden yikmakdir. Bunu yilardir yapiorlar ama sampionluk yarisinda oldugumuzu yilarda baya belli oluyior. bide unutmayin azizin bu seneki sampionluk hayati önem tasiyor belki en önemli senesi bu sene o sikecinin. Elinden ne pislikler gelirse yapmaya calisacakdir o serefsiz. uyanik olun biraz lütfen

icimde kaldi:D

beyler Sedat Doğan ve Ünal başkan konuşmuş galiba Sneijder hakkında. Neler söylediklerini kısaca özetleyebilecek var mı?

Aklıma geliyor sürekli bu melodi. :)

Şinanayda yavrum Şina Şinayder

Şinayder de Şinayder hopa Şinayder

Sneijder demek 31 ine kadar vaktin var ozaman

#WEDONTWANTYOUGALATASARAY

Fabrizio Romano ‏@FabRomano21

Chivu (Inter): "I hope Wesley Sneijder can stay at Inter. He's fantastic players, great for all teams. But we will see..."

Chivu: Umarım sneijder inter'de kalır. her takımın isteyeceği fantastik bir oyuncu.Göreceğiz.

UltrAslan Başkanı Oğuz Altay Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı, başkanla yaptığı görüşmeyle ilgili açıklamalar yaptı...

Altay, "Bazı çevrelerden Sneijder'in İstanbul'a gelişiyle ilgili oluşturulan dezenformasyon süreciyle ilgili olarak, taraftarımızın daha fazla mağdur edilmemesi, sinirlerin gerilmemesi adına Başkanımıza gittim ve kendisinden Sneijder'le ilgili bilgi aldım. Biz taraftarımızın mağdur olmasını istemiyoruz. Bu nedenle Başkanımızla görüştük. Başkanımız, Galatasaray açısından bu transferde bir sorun kalmadığını söyledi. Inter'le oyuncuyla anlaşmalar yapılmış, Sadece oyuncuyla Inter arasında küçük bir pürüz var. Bu giderilirse Sneijder Perşembe ya da Cuma günü gelecek. Başkanın bana verdiği bilgi tam olarak bu. Artık biz de bekleme sürecindeyiz. Bu transfer gerçekleştikten sonra her Galatasaray taraftarının bir Sneijder forması almasını bekliyoruz. Sneijder istikrarlı bir futbolcu. Umarım Galatasaray'ın yeni Hagisi olur. Son derece profesyonel bir oyuncu" dedi.

ad soyad yazanı bile 05 aldığı sınavda 02 almak nasıl bir olay oluyor bilen beri gelsin.

Ünal Aysal'ın Divanda yaptığı FULL Açıklamarıda Burada

[video=youtube;INYvkfr6uE4]https://www.youtube.com/watch?v=INYvkfr6uE4[/video]

başkan ne dmeiş ntvsporda?

kapatlıp açılan konuda 283 sayfada yerimiziz alalımm..

bu bir işarettir. konu kapatmak kendimize getirir..

sende Fatih Terimi ölüme gidersine savunmana gerek yok. Unutmaki Fatih Terim bu ünvani Galatasaray kulübünde yakaladigi basarilar ile kazandi.

Imparatorumuza medyada bile laf etmeye kimse yanasamiyor cünkü en iyisini o yapti en dogrusunu Imparator yapti. Herkez elestirilir yeri gelir imparator'a elestiriler yagabilir ama burda Imparator'a laf atmak ayri bir ayip.

Bu arada GSC ailesine hos geldin :yenieek:

teşekkür ederim. eğer söylenenler doğruysa bunu yapmaya hakları yok, yapamazlar zaten onu söylemeye çalıştım. ünal aysal bu kulübün içinde yeni biri daha. ben hiç bir maçta büyük başkan diye tezahürat edildiğini duymadım. sizler sevseniz de henüz bilinçaltımızda yer etmiş, sahiplenilmiş bir başkan değil bence. daha önünde epeyce yol var. şimdiye kadar başarılıydı umarım tarihimizin en parlak dönemini geçirten başkan da kendisi olur o konuda sıkıntı yok.

Sneijder'e gelirsek gelmesini çok isterim. dün de yazmıştım türkiye'ye gelen en kariyerli futbolcu olur benim için. çünkü haginin yeri bizde ayrı da olsa o dahil türkiyeye gelen tüm yıldızlar kariyerinin sonuna yaklaşmış, gözden düşmüş ve yıldızlığı sorgulanır hale gelmiş futbolculardı. sneijder öyle değil hala el üstünde tutulan bir oyuncu. Fatih Terim istemez de bu transfer olmazsa üzülmem ama Fatih Terim istediği halde olmazsa üzülürüm tabi ki.

Başkan: 2-3 gün daha bekleriz. Sonra diğer alternatiflere bakarız

Sneijder: 31 Ocak'a kadar sürem var

Bu iş: Yatar

Alternatifleri konuşmak bile bence daha yararlı olucaktır. Sneijder İnterden kesin ayrılmak zorunda hissetmez ise kendini 2-3 gün sonra görüşmeler olumsuz sonuçlanmıştır açıklamasını okuruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt