Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hayır "Allah Affetsin Diyorum" bunun altını üstünü deşerek polemik çıkarmayın.. ben hangi kelimeyi ne zaman hangi anlamda kullanacağımı gayet iyi bilirim..

Bunda kötü birşey yok dua ettim ..

Benim dini inancıma göre o bir günahkar, kelime-i Şahadet getirmeden ölürse diğer tarafta Cennet yüzü göremeyecek..

Bunlar benim değil Allahın Buyrukları..

Millet burda memnun olacak diye Dinden İmandan mı çıkalım ?

Bence vicdan çok önemli, bu nedenle 'Yozgat'ta Sivas'ta doğan bir insan ölünce cennete, New Orleans'ta doğan cehenneme gider' keskinliği ağır. Bakara 62 bunu iyi açıklıyor diye düşünüyorum, o nedenle sen onun günahkar olup olmadığını, senin cennetlik ya da cehennemlik olup olmadığını ve sonuç olarak kimin Allah'ın rızasına uygun şekilde bir ömür geçireceğini bilemezsin.

Hayır "Allah Affetsin Diyorum" bunu altını üstünü deşerek polemik çıkarmayın.. ben hangi kelimeyi ne zaman hangi anlamda kullanacağımı gayet iyi bilirim..

Bunda kötü birşey yok dua ettim ..

Benim dini inancıma göre o bir günahkar, kelime-i Şahadet getirmeden ölürse diğer tarafta Cennet yüzü göremeyecek..

Bunlar benim değil Allahın Buyrukları..

Millet burda memnun olacak diye Dinden İmandan mı çıkalım ?

birader eksik biliyorsun imansız olanı allah nasıl affetsın allah hidayet versin diyceksin

Herkes sıyırdı kafayı nöbetti çıkın 3-5 gün kaç gün uzak durabiliyorsanız durun en iyisi :b5:

adminlere diyorum. 15 dk öncede söyledim. uyarı yapında kendine gelsin diye buralar..

Forum bir kaç dakikalığına kapansa iyi olabilir dini ve siyasi konular tartışılmaya başlandı amacımızdan biraz saptık sanırım.

eyvallah halitcim. inşallah snijderin alternafi iyi bir adamdır. bu adam bize cevap vermeyecek galiba. tamam hayatını degiştircek bir karar verecekte b.kunu çıkardı. ıraga gelmiyor. istanbul gibi metropole geliyor. ben alternatifimiz kim en çok onu merak ediyorum

Alternatif filan yoktur.Sneijder gelecek zaten.:yenieek:

1 saat şöyle kapansa da şu konu normal hayata geri dönseniz.

Irmak haklı çıksa bugun kararını verse.Olumlu-Olumsuz yarın açıklama yapılsa millet kendine gelse.

yoksa herkes çıldırdı.is kontrolden çıktı gibi bisey :o

Allah askina dedi demedi resmi aciklamadi gibi laflarla Baskani savunmayin burada.ACEMILIK Baskanin her transfer dönemedindeki tavirlari aciklamalari.

Cenesini tutamiyor baskan,bir transfere odaklaniyor a,b,c... alternatif leride es zamanli görüsmeden bir teklif yapiyor onuda anlasmis gibi yansitiyor cevresine görüstügü kisilere.

2 gün sonra lig basliyor beyefendi olmazsa elimizde alternatifler var diyor,saka gibi bisey ya birbucuk haftadir senin ceneni tutamadigindan bu Taraftarin cektigi ne?

Gelmeyecek artık bu saatten sonra şimdi alternatif içinde uğraşırız bir 15 gün sonra oda olmaz son gün kelepir bir şey bulur transferi kapatırız diye düşünüyorum.

Bu arada herkes şu konuyu es geçti Sneijder gibi bir oyuncu için İnter ile 7.5 milyon euroya anlaşmışız kimse hiç bu miktara dikkat etmedi

neden yazacaklar?

Sizin gibi bu olaya inana taraftarlarimiz oldugu icin yazacaklar.Bundan prim kazanmasalar kesinlikle yazmazlar.

dsotum sen bir kere milletin taraftarlığını sorgulama bu bir.Sen Fatih terimin ego boyutunu bilmiyormusun.burdaki adam sıradan birisi değil.Türk futbol tarihinin en başarılı td si.buna prim falan vermeye gerek yok ki.Aykut kocaman bizim direktörümüz olsa başkan ona eleman dese kimsenin umrunda olmaz.basına prim vermemek için başkanın özellikle fatih hocadan bahsederken biraz daha nazik ve basına prim vermemek uğruna açıklama yapabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt