Cevap: Transfer Nöbeti
Bence vicdan çok önemli, bu nedenle 'Yozgat'ta Sivas'ta doğan bir insan ölünce cennete, New Orleans'ta doğan cehenneme gider' keskinliği ağır. Bakara 62 bunu iyi açıklıyor diye düşünüyorum, o nedenle sen onun günahkar olup olmadığını, senin cennetlik ya da cehennemlik olup olmadığını ve sonuç olarak kimin Allah'ın rızasına uygun şekilde bir ömür geçireceğini bilemezsin.
Hayır "Allah Affetsin Diyorum" bunun altını üstünü deşerek polemik çıkarmayın.. ben hangi kelimeyi ne zaman hangi anlamda kullanacağımı gayet iyi bilirim..
Bunda kötü birşey yok dua ettim ..
Benim dini inancıma göre o bir günahkar, kelime-i Şahadet getirmeden ölürse diğer tarafta Cennet yüzü göremeyecek..
Bunlar benim değil Allahın Buyrukları..
Millet burda memnun olacak diye Dinden İmandan mı çıkalım ?
Bence vicdan çok önemli, bu nedenle 'Yozgat'ta Sivas'ta doğan bir insan ölünce cennete, New Orleans'ta doğan cehenneme gider' keskinliği ağır. Bakara 62 bunu iyi açıklıyor diye düşünüyorum, o nedenle sen onun günahkar olup olmadığını, senin cennetlik ya da cehennemlik olup olmadığını ve sonuç olarak kimin Allah'ın rızasına uygun şekilde bir ömür geçireceğini bilemezsin.