- 27 Ocak 2010
- 139.602
- 105.982
- 5.648
Cevap: Transfer Nöbeti
Sneijder'in başkan'a attığı mesaja ulaştım ;

Sneijder'in başkan'a attığı mesaja ulaştım ;

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Gitti ya la dağ gibi PARGALI![]()
almanyada dogup büyüdügümden dolayi sunu söyleyim bende. garip marip ola bilirler ama system delisidir disiplin hastaligi vardir ki bu transfer yaparsa wolfsburg cok sacma olur acikcasi. Ben burda sadece bir takimdan biraz korkuyorum cidi cekilde oda liverpool dur.
almanyada dogup büyüdügümden dolayi sunu söyleyim bende. garip marip ola bilirler ama system delisidir disiplin hastaligi vardir ki bu transfer yaparsa wolfsburg cok sacma olur acikcasi. Ben burda sadece bir takimdan biraz korkuyorum cidi cekilde oda liverpool dur.
Yooo biz kazığı koyduk o gitti direk oturdu ve kızardı... Şaka bi yana tenekede tavuk o.. Bilen bilir...
La wolfsburg nere biz nere sacma sapan seyler sokmayın insanların kafasına
Adam diyorki para mevzu degil hayatımı degiştiricem
Basarı istiyorum cl istiyorum
Bla bla bla hala wolfsburg diyonuz
Zaten senden mantıklı bir avatar beklemek saflık olurdu![]()
Birader sorması ayıp kim bu Wolfsburg?
Birader sorması ayıp kim bu Wolfsburg?
6 dil, sanatkar yönü, şair yönü, devlet adamlığı, dostluğu...iyi adammış vesselam.
Bugün fenerin maça baktım tabii Serdar Aziz 'i izlemek için , kardeşim geçeceksiniz orayı Dany Serdar Aziz 'e 10 basar o kademe hatası yapıp duran Dany 'ye göre 10 kat daha yavaş Ömer Toprak 'a 10 basar..Bu forumda Dany 'yi istemeyen çok kişi var niye olduğuna anlam veremiyorum..
Bugün fenerin maça baktım tabii Serdar Aziz 'i izlemek için , kardeşim geçeceksiniz orayı Dany Serdar Aziz 'e 10 basar o kademe hatası yapıp duran Dany 'ye göre 10 kat daha yavaş Ömer Toprak 'a 10 basar..Bu forumda Dany 'yi istemeyen çok kişi var niye olduğuna anlam veremiyorum..
Fazlasıyla.....-ama fazlasıyla da kibirli malesef, ölümünden sonra da bütün kanındakilerinde öldürülmesiyle soyundan kimse kalmamış buna rağmen avrupa da fazlasıyla anılan ve adına kitaplar yazılan diplomatikliği ilk yapan zat-ı muhterem