Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder'in başkan'a attığı mesaja ulaştım ;

537292_535313669825555_861835059_n.jpg

:asd:

almanyada dogup büyüdügümden dolayi sunu söyleyim bende. garip marip ola bilirler ama system delisidir disiplin hastaligi vardir ki bu transfer yaparsa wolfsburg cok sacma olur acikcasi. Ben burda sadece bir takimdan biraz korkuyorum cidi cekilde oda liverpool dur.

Hocam Liverpool mu kaldı ya Eskişehirspor'un bile geleceği daha parlaktır onlardan :D

almanyada dogup büyüdügümden dolayi sunu söyleyim bende. garip marip ola bilirler ama system delisidir disiplin hastaligi vardir ki bu transfer yaparsa wolfsburg cok sacma olur acikcasi. Ben burda sadece bir takimdan biraz korkuyorum cidi cekilde oda liverpool dur.

Liverpool en ürkütüc olanı aynen.. :yenieek:

Bugün fenerin maça baktım tabii Serdar Aziz 'i izlemek için , kardeşim geçeceksiniz orayı Dany Serdar Aziz 'e 10 basar o kademe hatası yapıp duran Dany 'ye göre 10 kat daha yavaş Ömer Toprak 'a 10 basar..Bu forumda Dany 'yi istemeyen çok kişi var niye olduğuna anlam veremiyorum..

hani yaa ne zaman geliyo bu adam yada geliyomu :(

Fazlasıyla.....-ama fazlasıyla da kibirli malesef, ölümünden sonra da bütün kanındakilerinde öldürülmesiyle soyundan kimse kalmamış buna rağmen avrupa da fazlasıyla anılan ve adına kitaplar yazılan diplomatikliği ilk yapan zat-ı muhterem

6 dil, sanatkar yönü, şair yönü, devlet adamlığı, dostluğu...iyi adammış vesselam.

Bugün fenerin maça baktım tabii Serdar Aziz 'i izlemek için , kardeşim geçeceksiniz orayı Dany Serdar Aziz 'e 10 basar o kademe hatası yapıp duran Dany 'ye göre 10 kat daha yavaş Ömer Toprak 'a 10 basar..Bu forumda Dany 'yi istemeyen çok kişi var niye olduğuna anlam veremiyorum..

Dany serdar'dan da ömer'den de çok daha iyi.. eğer stoper alacaksak Dany'den iyi bir oyuncu olmalı , Serdar aziz hiç güvenilir bir stoper değil.. Neden forumda bu kadar şişirildiğini anlamıyorum

Beyler Sneijder Irmak KAzuk kapının önünde bekliyo diye evden çıkamıyo olmasın? :D

Transfer Nöbeti

Yabancı kontenjanından dolayı

Sent from my iPad using Tapatalk

Fazlasıyla.....-ama fazlasıyla da kibirli malesef, ölümünden sonra da bütün kanındakilerinde öldürülmesiyle soyundan kimse kalmamış buna rağmen avrupa da fazlasıyla anılan ve adına kitaplar yazılan diplomatikliği ilk yapan zat-ı muhterem

Büyük beyinler genel de büyük kibirler taşırlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt