Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kaımpaşaya olurda fark atarasak benım tanıdığım yönetim transferi kapatır

Yapmayin Allah askina keitayi begenmeyenler var...

Keita > Hamit + Amrabat Net.

Galatasaray taraftarının %90'ı Keita'yı çok sever taklacı güvercinler gibi takla attığı için mi ?

Yahu kötü adam diyen oldu mu :o Winner dediğin adam Hagi'dir, Gerrard'dır. Takım nal toplarken tek bi hareketle takımını öne geçiren adamdır. Kullandığınız tabirleri iyi analiz lütfen, fikrinize ters bişey söylenince hemen linç başlıyor.

Günaydın,geldik o malum 2 güne:asd: bir haftada yönetimi,Fatih Hoca'yı harcadık sıra Oğuz Altay'da:hang:

Ya Keita mı kaldı, Keita bizdeki hali gibi mi hala? Aradan kaç yıl geçti bu adam doğru düzgün top oynamadı yıllardır. Saçma sapan liglerde koştu durdu.

Ben yanlış Keita'yı izlemişim..

Atletico maçlarını hatırlayın , Fener deplasmanını hatırlayın Carlos durduramayacağını anlayınca oyundan attırmıştı provake ederek..

Prekazi ile Tanju'da çok iyi oynuyorlardı. Onları da alsak keşke. :)

Ya Ergün biraz önce vizyondan bahsederken şimdi Keita'dan bahsetmek nasıl bir vizyondur?

Kimi alalım Emrah bu beceriksiz transfer anlayışımızla ?

Takımın 3 önemli eksiği varken Yönetim hala işin şov kısmında...

Sinir olmamak elde değil..

şov ile ne alakası var Ergün.

almaya çalıştıkları adam Sneijder .

Hamit bile bizi ne kadar uğraştırdı yazın kendin biliyorsun. A.Albayrak kendi diyor anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi diye.

şu anda ki transfer sezonu için tek hataları sol bek/ stoper takviyesi yapılmaması. eğer yapılmassa en az 1 futbolcu bu bölgelerden birine beceriksiz derim.

Tek oyuncuya bilerek kilitlendiler..

Şunun şurasında 2 hafta kaldı transferin bitmesine..

1 hafta da başka biriyle dirsek temasına geçerler geldi geliyo derken transfer sezonu biter..

Açıklamalar hep aynı olur.. devre arasında Sneijderi le zaman kaybettik geri kalan kısa sürede transferleri bitiremedik..

Sneijder peşinden koşucagınıza. Genç hareketli bir futbolcu peşinden koşmak o paraları vermek daha iyi.

Resmen futbolcu biz külüp Sneijder oldu.

dogrusu onbirde olmasada yedek olarak keitayı kadroda görmek isterdim .

Sneijder peşinden koşucagınıza. Genç hareketli bir futbolcu peşinden koşmak o paraları vermek daha iyi.

Resmen futbolcu biz külüp Sneijder oldu.

Abi yıldız alıyosunuz yapmayın bu kadar kolaymı ya ?

O adam bize gelse belki nice oyuncuların bize transferlerini bile ne kadar kolaylaştırır sadece ismi bile ... Olayın sadece bizle alakası da yok bu adama şuanda atıyorum Milan'dan da ManU'dan da teklif gelse yine bu kadar uzun sürerdi transfer yıldız oyuncu kaprisli olur şartlar her yönüyle kendisine uysun ister ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt