Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Abi yıldız alıyosunuz yapmayın bu kadar kolaymı ya ?

O adam bize gelse belki nice oyuncuların bize transferlerini bile ne kadar kolaylaştırır sadece ismi bile ... Olayın sadece bizle alakası da yok bu adama şuanda atıyorum Milan'dan da ManU'dan da teklif gelse yine bu kadar uzun sürerdi transfer yıldız oyuncu kaprisli olur şartlar her yönüyle kendisine uysun ister ...

Avrupa'da böyle degildir kardeşim. Bu teklifi bir ingiliz takımı yapsa bu adam koşarak gider. Bu saatten sonra kariyer düşüncesi içinde adam. O yüzden sıcak bakmayabilir. Galatasaray külübüne.

Ribery örnegi Dos Santos örnegi böyle yetenekli futbolcular bulup yetiştirmek pişirmek lazım.

Hildebrand mi kaldi ya. adam 33 yasinda ve en iyi olan seyi kaybeti. reflexleri. kaleci olarak boyu kisa olmasina rahmen dünya capinda reflexleri vardi daha gencken yani isim yaptigi dönemlerde. oda yok artik zaten birinci kalecileri hildebrand degildi aslinda. Ralf Fährmann di.

ayrıca şu saçma Sneijder bizimle dalga geçiyor,ufak görüyor duruşunu bırakın adam her zaman böyle davranıyor transferlerinde.

Galatasaray'a vereceği yanıtı sürekli olarak erteleyen Sneijder, 2009 yılında Real Madrid'den Inter'e giderken de iki kulüp yönetimine adeta kan kusturmuştu.

İki yıl formasını giydiği Real Madrid'de 3 milyon Euro kazanan Hollandalı yıldız, Kaka transferi sonrasında gözden düşmüş ve Inter, İspanyol kulübüyle G.Saray'ın bugün İnter ile yaptığına benzer bir protokol imzalamıştı.

Bir ay boyunca Inter'i bekleten Sneijder, istediği rakam olan 4.5 milyon Euro'yu Inter kabul edince Milano'nun yolunu tutmuştu.

Inter'i demi küçük görüyordu bu adam? şu CL kazandığı takımı

Yahu kötü adam diyen oldu mu :o Winner dediğin adam Hagi'dir, Gerrard'dır. Takım nal toplarken tek bi hareketle takımını öne geçiren adamdır. Kullandığınız tabirleri iyi analiz lütfen, fikrinize ters bişey söylenince hemen linç başlıyor.

Doğru bende biliyorum.. Ama yönetimin transfer beceriksizliğine bakaraktan bizim için en iyi winner Keita olur ..bedava nerdeyse..

Prekazi ile Tanju'da çok iyi oynuyorlardı. Onları da alsak keşke. :)

Ya Ergün biraz önce vizyondan bahsederken şimdi Keita'dan bahsetmek nasıl bir vizyondur?

Valla onu koca transfer sezonunu tek oyuncuya harcayan yönetim suçlu bence.. Keita'yı bile alamazlar..

şov ile ne alakası var Ergün.

almaya çalıştıkları adam Sneijder .

Hamit bile bizi ne kadar uğraştırdı yazın kendin biliyorsun. A.Albayrak kendi diyor anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi diye.

şu anda ki transfer sezonu için tek hataları sol bek/ stoper takviyesi yapılmaması. eğer yapılmassa en az 1 futbolcu bu bölgelerden birine beceriksiz derim.

Fatih Terim'in yüz ifadesi, Abdürrahim Albayrak'ın yüz ifadesi ve Başkan'ın yüz ifadesi herşeyi anlatıyor.. Şov yapayım derken yine ellerine yüzlerine bulaştırdılar..

Ergün adam elini tutup kendi yüzüne vurdurtmadı. R.Carlos profesyonelliğini gayet iyi kullandı, Keita amatör futbolcu gibi davrandı. 2+2 bu

Keita amatörce davrandı haklısın ama Carlos tahrik etti

Mehmet Ali Birand ölmüş laa çok üzüldüm allah rahmet eylesin

Avrupa'da böyle degildir kardeşim. Bu teklifi bir ingiliz takımı yapsa bu adam koşarak gider. Bu saatten sonra kariyer düşüncesi içinde adam. O yüzden sıcak bakmayabilir. Galatasaray külübüne.

Ribery örnegi Dos Santos örnegi böyle yetenekli futbolcular bulup yetiştirmek pişirmek lazım.

Stadta bir ıslıkcı tayfası var onlar varken bu kulüp yetenekli futbolcu bulup yetiştiremez benden sölemesi.

Allah Rahmet Eylesin..

Sneijder ile ilgili transferi ile birşeyler yazmıştı bende ufak bi dalga geçmiştim özür dilerim..

Abi adam İnter'e giderken de transfer gününün son günü atmış imzayı ve parasal konularda Real'i de İnter'i de bir hayli yormuş haberlere bakılırsa ...

Ama bu demek değilki Ribery gibi hamleler de yapmamalıyız tabi ki yerden göğe kadar katılıyorum o hamlelerde yapılmalı ama ben Sneijder hamlesinin de çok ama çok önemli olduğunu düşünüyorum her açıdan ... Yönetimin zaten şuanki hatası sadece Sneijder'le uğraşıyolarmış gibi görünmeleri yahu bi stoper ya da sol bek takviyesi yapmıycaklarmı hayretle izliyorum ... Sneijder transferi 1 hafta sonra olsa da ben gecikmiş diyemem yeterki gelsin takıma katcağı şeyler çok büyük olur ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt