Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Eboue belki yardirmadi ama isini de yapti bence. Orda durmasi bile güven veriyor insana. Sabri diyorlar ki korkmamak mümkün degil

Eboue'nin Sabri'den üstünlüğü ofansif yönleriydi zaten. Sabri'nin defans anlamında bir sorunu yok. Topu aldığında haddini bilip en yakın adama pas verdiği sürece sıkıntı yaşamayız.

Bugun Gazetelerde çıkan senagalli sol bek haberleri nedir?_İzleyen var mı bu oyunucuyu " Cheikh M'Bengue"

bence güzell bile olabilir. Hamit le Eboue anlasmayi bilmiyyorlalar belki daha iyi olur. Ona bakarsak Hamit sag bek oynar, önünde Aydin. Solda da Engin oynarsa ohhhh tadindan yenilmez

Hamit bencede kesinlikle sag bek oynamali. Umarim Sabri ile baslamak gibi bir sacmalik yapmayiz.

Muhtemel 11´e baktigimizda, idare eder gibi duruyor ama ilk yari performansimiz da hala akillarda.

Bizim avantajimiz Sota. Ama kendi takimima da gözü kapali güvenmiyorum bu sefer.

Bu kadroyla bu 4 haftayi atlatirsak, sampiyonluk sarkilari söylemeye baslarim acikcasi. Ama cekiniyorum

Abi adam İnter'e giderken de transfer gününün son günü atmış imzayı ve parasal konularda Real'i de İnter'i de bir hayli yormuş haberlere bakılırsa ...

Ama bu demek değilki Ribery gibi hamleler de yapmamalıyız tabi ki yerden göğe kadar katılıyorum o hamlelerde yapılmalı ama ben Sneijder hamlesinin de çok ama çok önemli olduğunu düşünüyorum her açıdan ... Yönetimin zaten şuanki hatası sadece Sneijder'le uğraşıyolarmış gibi görünmeleri yahu bi stoper ya da sol bek takviyesi yapmıycaklarmı hayretle izliyorum ... Sneijder transferi 1 hafta sonra olsa da ben gecikmiş diyemem yeterki gelsin takıma katcağı şeyler çok büyük olur ...

Bende onu demeye çalışıyorum kardeşim. Adamı çok kaldırdık bir yerlerini. Halbuki ona ihtiyacımız yok bence. Defansımız kan aglıyor kardeşim. Ad olsun diye transfer yapmamak lazım.

Ne Salihmiş abi bu adam dün bukadar iyi oynadı mı ?

Adamı Selçuk Şahin ile kıyaslıyorlar sonuçta. Onun yanında Xavi gibi gözükebilir herkese :asd:

Bu arada Mehmet Demirkol genç yetenekleri fazla övmeyi sever. Ardayı Mlada Bloslav maçından sonra "İşte Yeni Hagi" şeklinde tanıtmıştı. Arda müthiş bir yetenek bence gelmiş geçmiş en yetenekli Türk oyuncu ama bir Hagi değil sonuçta :)

ya mehmet ali birand öldümü insallah olmemistir :(

ntv de spor servisinde ırmak'a bağlancaz dediler mi hiç biliyor musunuz?

Eboue'nin Sabri'den üstünlüğü ofansif yönleriydi zaten. Sabri'nin defans anlamında bir sorunu yok. Topu aldığında haddini bilip en yakın adama pas verdiği sürece sıkıntı yaşamayız.

Tam tersi. Her durumda Eboue daha iyi. Sabri ve defans leş. Yapmayın bunu.

Galatasaray ı konuştular mı hiç?

Sezon başında sol bek transfer edilecek, Hakan balta forma girecek, belki Çağlar falan derken hoca antremanlarda Riera'yı deniyor diye haber çıkmıştı. Sonrası malum. Hoca antremanlarda Sabri'yi deniyor yani Eboue dönene kadar Sabri olacak gibi.

Okey bir herhalde baska ´baska Sabriler izlemisik... bir örnek veriyim, Samsunspor maci. Sabri ilk onbirde - ilk yari Samsun 2 - 0 Galatasaray. FT ikinci yariya Sabriyi oyundan aliyor, ve mac sonu Samsun 2 - 3 Galatasaray :)

Yedigimiz 2 goldede Sabrinin bariz defansif hatalari var (100%)

Bunun örnekleri daha vardir. Bunun disinda Sabri cok top kaybediyor. Ileride bir ortasi yerini bulmayinca kontra olarak geri dönüyor ve sag kanadimizi ileri ciktigi icin eksik birakiyor. Eboue geldi geleli sag bölgenin cektigi sancilari (Eboue'den önce) unutmusunuz sanirim :trollface:

alisan son dakika: birand yasiyor yogun bakimda kaynak hAstane

Birader sen maclari tekrar yeniden izle cunku kesin baska maclari takip ediyorsan. Sabri nin defansi yok!!! Berbat!!

Bunun aksini soyleyene yemin ederim dalga gecerler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt