Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tabi Sabri'nin defans anlamında hiçbir sorunu yok geçen sezon Türkiye Kupası maçında Sivasspor'a karşı iyi oynarken Aydın çıktı Sabri girdi.Sağ bekte yaptığı hata yüzünden gol yedik ve elendik.Müthiş bir savunma örneği gösteriyor.Sabri'nin ofansa katkısı daha fazladır defansa yaptığına göre en azından pres yapar koşar eder.

Sabri´nin hem defansif hem ofansif anlamda eksikleri var. Hamit´i bu durumlar icin cok istemistik zaten. Kumar oynamaya gerek yok.

Hamit, Eboue gelene kadar Aslanlar gibi idare eder orayi. Aydin da en az Hamit kadar fayda saglar sag acikta zaten.

Ama Kasimpasa´nin kadrosu ciddiye alinmali. Kadrolari cok iyi. Hurmaci, Ibricic, Uche vs. Hic kolay olmayacak

Birade sen maclari tekrar yeniden izle cunku kesin baska maclari takionediyorsan. Sabri nin defansi yok!!! Berbat!!

Sabrinin düzgün bir tarafı yok hızlı koşma haricinde oda işe yaramıyor zaten. Bu adam kaç yıldır nasıl bu takımda kaldı anlamıyorum gerçekten yazık günah ona harcanan emeğe.

Sabah sabah dalga gecen var resmen. Bunu da duydum ya sabri defansif olarak iyi artik olebilirim

Ulan yuh!

Yakinda schalke macimiz var. Ofansif hattimizi güclendirmeliyiz dedim. Burak'tan haric rakip kalede tehlike yaratacak oyuncumuz yok dedim. Bi küfür etmediginiz kalmis. Tamam adamlarin defansi iyi degil ama hucüm hatlari net daha iyi. Elimizi cabuk tutmaliyiz dedim. Bütün gollerimizi burak'mi aticak?

Sabri´nin hem defansif hem ofansif anlamda eksikleri var. Hamit´i bu durumlar icin cok istemistik zaten. Kumar oynamaya gerek yok.

Hamit, Eboue gelene kadar Aslanlar gibi idare eder orayi. Aydin da en az Hamit kadar fayda saglar sag acikta zaten.

Ama Kasimpasa´nin kadrosu ciddiye alinmali. Kadrolari cok iyi. Hurmaci, Ibricic, Uche vs. Hic kolay olmayacak

puan kaybedersek hic sasirmam.

Tabi Sabri'nin defans anlamında hiçbir sorunu yok geçen sezon Türkiye Kupası maçında Sivasspor'a karşı iyi oynarken Aydın çıktı Sabri girdi.Sağ bekte yaptığı hata yüzünden gol yedik ve elendik.Müthiş bir savunma örneği gösteriyor.Sabri'nin ofansa katkısı daha fazladır defansa yaptığına göre en azından pres yapar koşar eder.

Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene mağlubiyetlerimizin ve beraberliklerimizin kısacası puan kayıplarımızın olduğu maçların hemen hemen hepsinde sabri oynamıştı bunu lig tv de söylemişlerdi bu bile ne kadar etkili bir oyuncu olduğunu gösteriyor .

Kombiyi ekonomik modun altındaki sıcaklıkta çalıştırmak daha mı çok elektrik ve doğalgaz harcatır?

Utanmasalar sabri = dani alves diyen de olur

Sabri'ye laf söylemediğimin nedeni hala Galatasarayımızın futbolcusu olmasındandır..

Sabri'nin futbol bilgisini, yeteneğini konuşmak futbola saygısızlık olur..

Sabrinin düzgün bir tarafı yok hızlı koşma haricinde oda işe yaramıyor zaten. Bu adam kaç yıldır nasıl bu takımda kaldı anlamıyorum gerçekten yazık günah ona harcanan emeğe.

iyi degil paralarada yazik haklisin, ama türk futbolcu olunca daha bi elestiriliyor sanki, barosa nedemeli? sabrinin aldinin 3mislisi

Kombiyi ekonomik modun altındaki sıcaklıkta çalıştırmak daha mı çok elektrik ve doğalgaz harcatır?

Baktım internetten biraz maksimum 20 derecede çalıştırmak gerekiyormuş. Bunun üzerindeki her 1 derece artış %5 zarar oluyormuş ayrıca odayı nemlendirmek yani havalandırmak hissedilen sıcaklığın 2 3 derece daha fazla olmasını sağlıyormuş.

Doğalgazı tasarruflu kullanmanın püf noktaları | Timetürk Haber

puan kaybedersek hic sasirmam.

Benim icimde de kötü bir his var zaten. Ama sadece Kasimpasa maci icin degil, ilk 4 hafta icin.

Ben yönetime her transfer döneminde bu yüzden kizarim zaten. Hala ayni.

Sneijder´i anlarim. Kolay degil Türkiye´ye evet demesi. Ama diger transferler lige kesinlikle yetismeliydi.

Defansif anlamda bariz eksiklerimiz var. Her mac gol yedik. Bunu simdiye kadar halletmeyen yönetim bana göre hatalidir

İlk 4 maç 12 Puan = Şampiyonluk

İlk 4 maç 10 Puan = Şampiyonluk

İlk 4 maç 9 Puan = Şampiyonluk

İlk 4 maç 8 Puan = %75 Şampiyonluk

İlk 4 maç 7 Puan = %60 Şampiyonluk

İlk 4 Maç 6 Puan ve altı = %50 Şampiyonluk

iyi degil paralarada yazik haklisin, ama türk futbolcu olunca daha bi elestiriliyor sanki, barosa nedemeli? sabrinin aldinin 3mislisi

Barosun savunulacak yanı yok zaten ama sabri sanırım 8 senedir bu takımda 8 sene nasıl farkına varamadılar anlamadım :D Baros konusuna gelince o da taraftarın suçu bir yanda çünkü adam hiç oynamadığı sezonlarda bile milan baros milan baros diye tribünler sesleniyordu adama.

Böyle gereksiz yere para harcadığımız adamların yerine kadroya 2 üst düzey adam alabileceğimizi düşünüyorum.

Hayırlı nöbetler..

Birazdan Irmak'a bağlanırlar :rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt