Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Seten ciddi ruhsal problemleri olan bir adam. İleri seviye narsizm var. Sevilecek adam değil.

Ama transfer bilgileri genelde doğrudur. Karakterinden dolayı makaraya sarıyor millet.

arkadaş. başkan son sözü söyledi daha ne dert ediyosunuz.

biz teklfimizi yaptık bekliyoruz. onun için. snejderi boş verin. resmi bişey olmadan olumsuz-olumlu düşünmeye gerek yok..

snejderin aklını okuyacak kimse yoksa kimse bilemez sonucu..

"Inter'in suanki sportif direktoru Cordoba, benim Inter'den oda arkadasimdı.Hemen hemen her gün konusuyoruz.Sneijder, Inter'den 2M€ alacagini istiyor. (bu sezona dair) Bu parayi aldigi takdirde GS'in teklifini kabul edecek. Inter, vermek istemiyor.''

- Hakan Şükür

Transfer Nöbeti

Inter de kalırsa 1 sene oynamamış olacak sonra kurallar gereği bonservisini alıp istediği takıma gidecek

veya şu anki bizim teklifimizi kabul edecek ve bize gelecek.

yanlış anladın herhalde benim yazdığımı

Evet yanlis anlamisim...

Ama yinede bedavada olsa 1 sene oynamamis bir oyuncuyu kimse almaz veya iddiali takimlar almaz...

Sent from my iPhone using Tapatalk

nasıl izliyon yahu sen. 2 defa pozisyon geliyor. 2 sindede vuruyor. emre ç gibi olsun gördüğü yerden avutaa???

adamın özelliği adam eksiltmek-pas vermek. ineasta bile bir maçta 1-2 şut çıkarıyor.. 19 yaşında ki adam hele bir büyük takıma gelsindee..

kusura bakma renkdaş,daha olmamış bu çocuk amrabattan bir farkını göremedim ben,topu saklayan dar alanda çalım atabilen kısacası arda gibi bi adam lazım bize sol tarafa

İstihbaratı sağlam olan adam güvenilirdir Onur.Bu herif sürekli sallıyor.Ben daha doğru bir haberini görmedim,duymadım.

"Babası İstanbul'a gelecek, Pazartesi babası ve menajeriyle görüşecek" diyen ilk kişi oydu ve doğru çıktı gibi. Yabancı basında da yer buldu.

transfer donemi 31 ocak ta bitiyor 5 subat neyin nesi

menejeri kac gündür baska takimlarla görüsme o zaman bosuna yapiyordur, demi

siz de hemen inandiniz bu seten herifine

ucakta geliyor dese yine bizim taraftar kosar beklemeye :rolleyes:

"Inter'in suanki sportif direktoru Cordoba, benim Inter'den oda arkadasimdı.Hemen hemen her gün konusuyoruz.Sneijder, Inter'den 2M€ alacagini istiyor. (bu sezona dair) Bu parayi aldigi takdirde GS'in teklifini kabul edecek. Inter, vermek istemiyor.''

- Hakan Şükür

Biz verelim:D:D

- Hakan Şükür

Kaynak nedir pardon?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt