Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BAzpH_3CcAAZFxx.jpg:large

tulun italya'da.

zaten 1 subat UEFA senden tekrar liste istiyor bu da 2. sebep

Ya olay dönemin ne zaman bittiği ile alakalı değil, daha çok garantiye almakla alakalı. Maddenin doğru olup olmadığını bilemeyiz tabi ama 5 Şubat'ın saçma bi tarafı yok bence.

unutmuşum yazmayı hele 5 şubata kadar protokol de palavra tarih veriyonuz mantıklı verin 1 şubat diyin bari inanayım transfer avrupada 1 şuabatta bitiyor protol neden 5 şubat mantık ne

unutmuşum yazmayı hele 5 şubata kadar protokol de palavra tarih veriyonuz mantıklı verin 1 şubat diyin bari inanayım transfer avrupada 1 şuabatta bitiyor protol neden 5 şubat mantık ne

Oldukça mantıklı. Sen bir işi ayın 1inde bitireceğine inanıyorsun ama 5ine kadar süre verip kendini garantiye almaz mısın?

Ya olay dönemin ne zaman bittiği ile alakalı değil, daha çok garantiye almakla alakalı. Maddenin doğru olup olmadığını bilemeyiz tabi ama 5 Şubat'ın saçma bi tarafı yok bence.

biliyorum beni takimtim o degil, bazilari 5 subata kadar transfer olabilir diyor bu sacma

Nerde yazıyor bu İbrahim Seten'in haberi ben twitter da göremiyorum ranktaşlar..

Valla ne yalan söyleyim ben de amrabattan pek bi farkını göremedim o videoya bakaraktan. Anca sağa sola veriyolar pasları

Amrabat çalım atabiliyor mu? kafasını kaldırıp oyunu yönlendiriyor mu. her şey şut atmaksa bütün mevkilere şut atan oyuncular alalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt