Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Eğer 31 ocakta karar verecekse ben olsam 7,5 milyon olan teklifi arttırırım. Schalke maçında tam hazır olması için herşeyi yapardım. eğer teklifi kabul ettiyse.

ne alaka arttirmak, inter e daha cok para verince nolacak ki?

yok yatmadım :) ben geliceğine eminim :)) su İ yı I diye yazmış olsalardı iyidi bakalım nasıl sokucem onu :)

Sildik reyiz takma kafana :D

wa8xatep.jpg

gorusunuze saygi duyuyorum. ancak ben bunca yillik galatasarayliyim, bu yonetim kadar basarili transfer yapan bir yonetime rastlamadim.

sanirim su kadro size ne demek istedigimi anlatacaktir: Ankaragücü 3 - 2 Galatasaray - 13.03.2011 13:48 (SPOR TOTO SÜPER LİG) / Galatasaray.org :-)

edit: caglar birinci'nin cikip yerine mustafa sarp'in girdigi bir kadrodan bugunlere geldik... :-)

İşte biz o günleri çabuk unuttuk Şeref..

Sanki Selçuk'u, Muslera'yı, Eboue'yi, Burak'ı, Melo'yu başka yönetim getirmiş gibi davranıyoruz.. Yönetim'e beceriksiz diyoruz, transferde başarısız ilan ediyoruz ama yaptıkları transferlerin %70-80'inden tutmuş tutmayı geçtim beklediğimizin üzerinde verim almışız..

Geçen sene Muslera,Eboue,Melo,Selçuk,Elmander,Engin,Ujfa bütün beklentilerin üstünde çıktı hemen hemen hepsi kendilerini aştı.. Bu sezon öyle veya böyle Burak CL'de 6'da 6 yaptı, Dany geldiğinde yedek olur diyordum hatta eleştiriyordum beklediğimden iyi oynadı.. Umut'un bu kadar gol atacağını kaçımız tahmin ediyorduk ki?

Benim yönetimi tek eleştirdiğim nokta sürekli kamuoyuna demeç vermeleri ve her yönetiminin görev yetkilerini aşan konularda konuşmaları..

Eğer 31 ocakta karar verecekse ben olsam 7,5 milyon olan teklifi arttırırım. Schalke maçında tam hazır olması için herşeyi yapardım. eğer teklifi kabul ettiyse.

teklifi arttıracağımıza sneijderin alacağını biz versekte çözülse bu iş?

Şeref Bey hala buradaysanız size bir soru sormak istiyorum izninizle

Eğer Sorun gerçekten Sneijder ile Inter arasındaysa, bize imza attıktan sonra, parasını alma durumu var mı?

Yani Inter vermiyorum diyor ama bunun hukuki bir boyutu yok mu? Eğer bize imza atarsa parası yanacak mı?

Bir şey daha merak ediyorum, eğer bu transfer 31 ocağa kadar sürüncemede kalırsa, ligde 3-4 maça kadar bir kaybı olacak oyuncunun, hatta şampiyonlar ligi ilk maçında bile kendisinden medet umamayız. Fatih Terim hatta yönetim bundan pek memnun olmasa gerek, acaba aradaki farkında tarafımızdan ödenmesi gibi bir durum söz konusu olabilir mi? gizlice, basına sızmadan halledilse?

teşekkür ediyorum.

Seref abim iyi günler nasilsin?

Sorum olucak Sneijder disinda görüstügümüz futbolcular varmidir bildiginiz?

tesekkurler superim. sen nasilsin? :-)

isim bilmesem de gorusulen futbolcularin oldugu biliniyor. zaten bunu bilmemek icin kör olmak lazim. cris gitti, ujfalusi'nin sakatligi uzadi, geriye tek stoper gokhan zan kaldi. o da cogu zaman 18'e bile alinmiyordu. tahminim stopere mutlaka birini alacaklardir.

isim bilmesem de gorusulen futbolcularin oldugu biliniyor. zaten bunu bilmemek icin kör olmak lazim. cris gitti, ujfalusi'nin sakatligi uzadi, geriye tek stoper gokhan zan kaldi. o da cogu zaman 18'e bile alinmiyordu. tahminim stopere mutlaka birini alacaklardir.

Selam abi, Inter inat yapıp parayı vermesse ne olacak peki?

Ulen biz niye Cuma oynuyoruz yine hafta içi maçımız yok birşeyimiz yok...

Bursa as kadrosuyla mı çıkmış? Adamlar 60.dakikadan sonra sırf çoluk çocukla oynadılar ya, fener sow cristian Allah ne verdiyse sürdü sahaya...Aynı maçı biz oynamış olsak neler derlerdi, çoluk çocuğu zar zor yendiler diye yerden yere vuruyorlardı şu an...

iyi transfer

Ben stoper'e doğrudan bir oyuncu değil alternatif bir oyuncu alınacağını düşünüyorum yani Dany ve Semih'in kesileceğini düşünmüyorum sizce?

cuma gunu hep puan kaybi yasayan galatasaray oldugu icin kasti olarak yapildi, bakin yarin kazanamayacagiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt