Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 19.859
- 4.226
- 1.468
Cevap: Transfer Nöbeti
Şerofsiz geldi mi?
Şerofsiz geldi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğer 31 ocakta karar verecekse ben olsam 7,5 milyon olan teklifi arttırırım. Schalke maçında tam hazır olması için herşeyi yapardım. eğer teklifi kabul ettiyse.
ne alaka arttirmak, inter e daha cok para verince nolacak ki?
aynen..SNEIJDER yazılsın dedim..İ ile yazmışlar..nasıl sökücem o İ yi bilmiyorum)
yok yatmadımben geliceğine eminim
) su İ yı I diye yazmış olsalardı iyidi bakalım nasıl sokucem onu
![]()
gorusunuze saygi duyuyorum. ancak ben bunca yillik galatasarayliyim, bu yonetim kadar basarili transfer yapan bir yonetime rastlamadim.
sanirim su kadro size ne demek istedigimi anlatacaktir: Ankaragücü 3 - 2 Galatasaray - 13.03.2011 13:48 (SPOR TOTO SÜPER LİG) / Galatasaray.org :-)
edit: caglar birinci'nin cikip yerine mustafa sarp'in girdigi bir kadrodan bugunlere geldik... :-)
Eğer 31 ocakta karar verecekse ben olsam 7,5 milyon olan teklifi arttırırım. Schalke maçında tam hazır olması için herşeyi yapardım. eğer teklifi kabul ettiyse.
Seref abim iyi günler nasilsin?
Sorum olucak Sneijder disinda görüstügümüz futbolcular varmidir bildiginiz?
Al öde Sneijder'in borcunu işimize bakalım.
teklifi arttıracağımıza sneijderin alacağını biz versekte çözülse bu iş?
tesekkurler superim. sen nasilsin? :-)
isim bilmesem de gorusulen futbolcularin oldugu biliniyor. zaten bunu bilmemek icin kör olmak lazim. cris gitti, ujfalusi'nin sakatligi uzadi, geriye tek stoper gokhan zan kaldi. o da cogu zaman 18'e bile alinmiyordu. tahminim stopere mutlaka birini alacaklardir.
Bursa as kadrosuyla mı çıkmış? Adamlar 60.dakikadan sonra sırf çoluk çocukla oynadılar ya, fener sow cristian Allah ne verdiyse sürdü sahaya...Aynı maçı biz oynamış olsak neler derlerdi, çoluk çocuğu zar zor yendiler diye yerden yere vuruyorlardı şu an...
tesekkurler superim. sen nasilsin? :-)
isim bilmesem de gorusulen futbolcularin oldugu biliniyor. zaten bunu bilmemek icin kör olmak lazim. cris gitti, ujfalusi'nin sakatligi uzadi, geriye tek stoper gokhan zan kaldi. o da cogu zaman 18'e bile alinmiyordu. tahminim stopere mutlaka birini alacaklardir.